Sevenne Photography - Hääkuvaus - Helsinki ja Uusimaa

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Sevenne Photography

Elä hetkessä, minä ikuistan sen!

Toimin häävalokuvaajana Uudenmaan alueella. Suunnittelen myös personoituja häätuotteita mm. suomalaisesta koivuvanerista lasermerkkaus-tekniikkaa käyttäen! Tehdään yhdessä jotain ainutlaatuista!

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Tarjoan hääkuvauspalveluita ympäri vuoden studiopotreteista koko päivän dokumentaariseen kuvaukseen. Tämän lisäksi teen personoituja hää- ja juhlakoristeita. Valikoimissani ovat pöytämenut, nimikortit eri tyylein, kaiverrukset laseihin, kakkukoristeet, save the date-kutsut yms) lasertekniikkaa käyttäen. Materiaalina on mm. suomalainen koivuvaneri ja tuotteet täysin asiakkaalle suunniteltuja.

Missä?

Valokuvausta teen Uudenmaan alueella, mutta tarvittaessa matkustan kauemmaksikin. Personoituja tuotteita suunnittelen hääparin kanssa yhdessä ja postitan ympäri Suomen. Tuotteita voi myös noutaa Helsingissä sijaitsevalta verstaalta.

Mikä on parasta?

Tarjoan asiakkailleni mahdollisuuden palata hääpäivän tunnelmiin kuvien kautta - pienet hetket, kauniit yksityiskohdat, suuret kokonaisuudet. Samalla tarjoan yksilöityjä koristeita ja elementtejä, joiden kautta hääjuhla on entistä ainutlaatuisempi.

Meidän tyyli

Romanttinen, empaattinen, ihmisläheinen, iloinen ja huomaavainen.

Palkinnot

Sigma Photo Suomi, sija 1. v. 2019 Useat esittelyt gallerioissa ympäri maailman

Vinkki!

Muistakaa, päivä on teidän. Tehkää siitä siis teidän näköisenne. <3