Schoffa

Modernin sulhasen look mittatilauspuvulla

Päästä varpaisiin omilla mitoilla teetetty asukokonaisuus tuo jokaisen sulhasen parhaat puolet tyylikkäästi esiin. Schoffalla toteutetaankin unelmien pukuja ja paitoja elämän tärkeimpään päivään.

Helsingin alue

Miesten juhlapukeutuminen

Schoffa

Kämp Galleria, Pohjoisesplanadi 33
00100 HELSINKI

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Schoffan mallistoon on valittu maailman parhaimmat kankaat, joten valikoimaa riittää kaikille. Meiltä saa kerralla kaiken asuun kuuluvan. Valitsemme yhdessä asiakkaan kanssa asuun sopivan paidan, rusetin, kengät ja esimerkiksi mittatilausliivin, täten jokainen yksityiskohta on loppuun asti harkittu.

Missä?

Lippulaivamyymälä sijaitsee Helsingin Kämp Galleriassa, eksklusiivisessa ympäristössä.

Mikä on parasta?

Schoffan palvelu on huomaavaista ja asiantuntevaa, joten ammattilaisten huomassa jokaiselle löytyy juuri se oikea tyyli. Mittatilauksena voi teettää jokaisen vaatekappaleen tai vaihtoehtoisesti valita myös valmismallistosta osasia. Yhtä kaikki, helpommaksi ei sulhasen lookin koostaminen enää voi mennä.

Vinkki!

Schoffassa sulhanen voi huokaista ja rentoutua häälookiin liittyvien asioiden äärellä. Henkilökunta valitsee yhdessä asiakkaan kanssa kaiken sulhasen asuun tarvittavan. Mittatilauspuvulla varmistetaan sataprosenttinen istuvuus ja tuodaan tyyliin persoonallisuutta.