Savutuvan Apaja

Viiden Aistin Apaja

Kuva Dreamlike Visuals

Savutuvan Apaja tarjoaa upeat puitteet hääjuhlien viettoon ympäri vuoden.Tunnelmalliset juhlatilat, ympäröivä luonto vesistöineen ja kuvankaunis miljöömme viimeistelevät hääjuhlanne.

Jyväskylän alue

Juhlatilat ja catering

Savutuvan Apaja

Opinsaunankiuas
40820 HAAPANIEMI

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Savutuvan Apaja tarjoaa upeat puitteet hääjuhliin ympäri vuoden, niin arkena kuin viikonloppuisin. Päärakennuksen kolme erillistä juhlatilaa yhdistämällä voimme viettää jopa 200 hengen häitä. Kalliosaliin mahtuu 120 henkeä ja Riihelle 70 henkeä. Apajalla hääpakettiin kuuluu: - Hääsuunnittelijan apua ennen juhlia, sekä hääjuhlan aikana. - Sovittu juhlatila hääjuhlanne ajaksi, - Juhlatilan somistus halutessanne talon koristeilla - Onnittelumaljana kuohuviini tai alkoholiton vaihtoehto - Juhlaruokailu pitopöydästä - Pitopöydän kattaus talon astioilla - Juhlatilan siivous hääjuhlan jälkeen - Palvelun juhlia valmisteltaessa ja sen aikana - Suunnittelutapaaminen ja aikaa koristelulle ennen juhlia

Missä?

Sijaitsemme Jyväskylän Haapaniemessä, 15 minuutin ajomatkan päässä keskustasta ja vain 4km laivamatkan päässä satamasta.

Mikä on parasta?

Meillä asiat tehdään rakkaudella ja halulla onnistua. Kun molemmin puolinen luottamus on löydetty, voidaan kaikki hulluimmatkin ideat tuoda esille. Teemme asiat tyylillä, ammattitaidolla ja vahvalla osaamisella. Se näkyy, tuoksuu, maistuu, kuuluu ja tuntuu. Haluamme ehdottomasti tuoda kokonaisvaltaisia elämyksiä ruoan, tunnelman, tilojen, palvelun ja kokonaisuuden toteuttamisessa.

Meidän tyyli

Tyylimme on osaava, avulias ja joustava. Ja teemme asiat aina asiakasta ja juhlaa kuunnellen hymyssä suin.

Vinkki!

Ainutlaatuisuus asuu yksityiskohdissa!