SAVU Design & Jewellery

Korpiromantiikkaa Ikimetsien sydänmailta.

Kuva Kuva: Rouva Musta/Tiina Haring

Persoonalliset ja rouheat unisex kihla- ja vihkisormukset ikimetsien sydänmailta. Havumetsien ja savusaunan tuoksua -Korpiromantiikkaa! Sormukset customoitavissa toiveidesi mukaan.

Kuopion alue

Vihkisormukset ja korut

SAVU Design & Jewellery Oy

Haapaniementie 17
70620 KUOPIO

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

SAVU Design & Jewellery valmistaa omia sormusmalleja: Kelo, Hiillos, Kallio, Aava, Savu ja Tuuli, sekä lisäksi myös muita sormuksiin yhteensopivia koruja. Verkkokaupasta löytyy sormusten perusmallit, mutta noin puolet asiakkaista tilaa minulta oman uniikin variaation. Sormuksia voidaan varioida erilaisilla metallien väriyhdistelmillä, pintakäsittelyillä ja kivillä. Teen myös perusmalleista poikkeavia leveyksiä, eli jos haluat kapeamman tai leveämmän sormuksen niin voin sen sinulle toteuttaa. Kysy rohkeasti hinta-arvio omien toiveidesi mukaan.

Missä?

Työhuoneeni sijaitsee Kuopiossa. Minut voi tavata työhuoneellani arkisin klo 10-17 ja muina aikoina sopimuksen mukaan. Voit myös bongata minut eri myyntitapahtumista/messuilta ja sopia tapaamisen tapahtuman yhteyteen. Halutessasi voimme myös hoitaa kaiken verkossa, joten älä epäröi laittaa viestiä tai kysyä tarjousta jos sinulla on mielessä oma sormus jonka haluat minun toteuttavan.

Mikä on parasta?

Sepälle sormusten valmistus asiakkaan toiveiden pohjalta on joka kerta mielenkiintoinen ja tärkeä projekti - asiakkaan luottamuksen osoitus tätä erikoisosaamista ja ammattitaitoa kohtaan. Asiakkaan toiveiden mukaan valmistettu vihkisormus on ammatissamme se ehkä herkin ja arvokkain työ - Säilyyhän se käyttäjänsä kädessä eliniän ja siirtyy sitten tuleville polville tai matkaa manan majoille kantajansa kanssa. On kunnia olla mukana asiakkaan tärkeässä hetkessä, arjessa ja elämässä. -Kohtaamme hetken verran elämän polulla salomailla samoillessa - sormuksia synnytellessä.

Meidän tyyli

Luonnonläheisyys, persoonallisuus, rentous ja rohkeus ovat SAVUlle tärkeitä arvoja. Väkevän voimakkaat korut, joissa erilaiset pintakäsittelyt, materiaalit ja viimeistelyt leikittelevät keskenään raikkaalla tavalla. Tuotteet ovat yhtä monimuotoisia kuin Suomen luonto, ihmiset ja metsänsuomalainen perinne. Teknisesti tuotteita ohjaa järkevä ja kestävä materiaalien käyttö. Suunnittelua ohjaa ja inspiroi voimakkaat tunteet, luontoon liittyvät tarinat ja luonnonmagia, muotojen ja värien kontrastit, sekä ajan kuluminen, niin luonnossa, koruissa kuin elämässäkin. Tältä pohjalta toteutuu SAVUn oma tyyli – Korpiromantiikka.

Palkinnot

Kuopion Vuoden Nuori Yrittäjä 2016.

Vinkki!

Varaa koko prosessille tarpeeksi aikaa. Pallottele ajatuksia ja keskustele eri vaihtoehdoista. On parempi olla ajoissa kuin viimetipassa ja näin viettää ihana tuleva oma hääpäivä rennosti nauttien.