Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Saunat.fi

Kuumia tiloja

Saunat.fi sauna- ja juhlatilat sopivat erinomaisesti polttareiden järjestämiseen. Saunoja löytyy moneen makuun niin pienemmille, kuin suuremmillekin porukoille. Voit valita uima-altaallisen tai kattoterassillisen tilan, tai järjestää polttarisi idyllisen Villa Furuvikin Piha- tai Rantasaunassa. Kaikkiin saunoihin saa tuoda omat ruoat ja juomat, sekä niistä löytyy kylmäsäilytystilaa. Kaikista kaupunkisaunoista löytyy myös keittiö, äänentoisto ja Wifi.

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Saunat.fi sauna- ja juhlatiloissa voi järjestää polttareita ja morsiussaunoja moneen lähtöön. Saunatiloja on yhteensä 9, ja ne ovat varattavissa läpi vuoden. Saunat..fi tiloissa polttareita voi järjestää jopa 20-60 henkilölle.

Missä?

Saunat.fi- tilat sijaitsevat ympäri pääkaupunkiseutua;TapiolaLauttasaariRuoholahtiHelsingin keskustaHakaniemiJollas

Mikä on parasta?

Upeissa ja tyylikkäissä saunatiloissamme voit yhdistää löylyttelyn, ja rennon ajanvieton. Lähes kaikissa tiloissa on keittiö, ja tiloihin voi tuoda omat ruoat ja juomat.

Meidän tyyli

Tehokas. Ystävällinen. Palveluhenkinen. Nopea.