Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Sauna Rentola

Elämyksellistä hyvinvointia

Sauna Rentola on upea ja tunnelmallinen 15 hengen artesaanivalmisteinen saunavaunu vuokrattavana erilaisiin tapahtumiin. Palveluistamme löytyy myös elämyksellisiä tuotepaketteja polttareihin.

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Saunavaunu Rentola on kevythirrestä käsityönä valmistettu uniikki ja tunnelmallinen sauna 15 henkilölle. Vuokrattava saunavaunu tuo upean lisän niin polttareihin kuin itse hääjuhliinkin. Palvelumme on asiakaslähtöinen ja tuotevalikoimasta löytyy erilaisia elämyksellisiä paketteja niin hemmotelevaan morsiussaunaan kuin toiminnallisiin polttareihinkin. Me huolehdimme saunan toimituksesta, siivouksesta ja tarvittaessa myös lämmittämisestä, sinun tehtäväksesi jää vain nauttia rentouttavista löylyistä.

Missä?

Toimitusalue pääkaupunkiseutu, lisämaksusta mahdollista toimittaa myös muualle.

Mikä on parasta?

"Viiden tähden saunakokemus ⭐⭐⭐⭐⭐Sauna on todella kaunista puukäsityötä, löylyt mainiota ja palvelu erinomaista. Lämpimät suosittelut, Sauna Rentola on helmi” Vuokrattavalla saunavaunulla voi helposti lisätä olemassa olevaa saunakapasiteettia, tai tuoda saunomisen ilon paikkaan, jossa ei saunaa ole. Upeasta panorama-ikkunasta maisemien ihailu on helppoa ja puulämmitteinen Iki-kiuas, 250 kilon kivimassalla takaa runsaat ja kosteat löylyt isommallekin porukalle.

Meidän tyyli

Elämyksellinen, rentouttava, uniikki, laadukas, mieleenpainuva

Vinkki!

Mieleenpainuva ja elämyksellinen lisä hääjuhliin tai polttareihin onnistuu vuokrattavalla saunavaunulla.