Sauna Rentola

Elämyksellistä hyvinvointia

Sauna Rentola on upea ja tunnelmallinen 15 hengen artesaanivalmisteinen saunavaunu vuokrattavana erilaisiin tapahtumiin. Palveluistamme löytyy myös elämyksellisiä tuotepaketteja polttareihin.

Helsingin alue

Polttarit

Liikkuvaa Hyvinvointia Oy


00750 Helsinki

Kysymykset & vastaukset

Saunavaunu Rentola on kevythirrestä käsityönä valmistettu uniikki ja tunnelmallinen sauna 15 henkilölle. Vuokrattava saunavaunu tuo upean lisän niin polttareihin kuin itse hääjuhliinkin. Palvelumme on asiakaslähtöinen ja tuotevalikoimasta löytyy erilaisia elämyksellisiä paketteja niin hemmotelevaan morsiussaunaan kuin toiminnallisiin polttareihinkin. Me huolehdimme saunan toimituksesta, siivouksesta ja tarvittaessa myös lämmittämisestä, sinun tehtäväksesi jää vain nauttia rentouttavista löylyistä.

Toimitusalue pääkaupunkiseutu, lisämaksusta mahdollista toimittaa myös muualle.

Tee varaus tai kysy rohkeasti lisätietoja: info@saunarentola.fi +358 50 3432046

"Viiden tähden saunakokemus ⭐⭐⭐⭐⭐Sauna on todella kaunista puukäsityötä, löylyt mainiota ja palvelu erinomaista. Lämpimät suosittelut, Sauna Rentola on helmi” Vuokrattavalla saunavaunulla voi helposti lisätä olemassa olevaa saunakapasiteettia, tai tuoda saunomisen ilon paikkaan, jossa ei saunaa ole. Upeasta panorama-ikkunasta maisemien ihailu on helppoa ja puulämmitteinen Iki-kiuas, 250 kilon kivimassalla takaa runsaat ja kosteat löylyt isommallekin porukalle.

Elämyksellinen, rentouttava, uniikki, laadukas, mieleenpainuva

Mieleenpainuva ja elämyksellinen lisä hääjuhliin tai polttareihin onnistuu vuokrattavalla saunavaunulla.