Salla Vesa-Tikkanen Photo

Häävalokuvausta ja pariskuntakuvausta koko Suomen alueella. Tyylini on romanttinen, rento, hiukan boho. Ota yhteyttä ja tutustutaan!

Lahden alue

Hääkuvaus

Salla Vesa-Tikkanen Photography


HOLLOLA

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Dokumentaarista hääjuhlan kuvausta ja kauniita hääpotretteja upeissa lokaatioissa. Ohjaustyylini on rento ja kiireetön. Haluan, että teillä kahdella on turvallinen olo mun kameran edessä. Hääkuvaus ( hääpotretit ja dokumentaarinen hääpäivän kuvaus) pre wedding -kuvaus after wedding -kuvaus Parikuvaus (kihlakuvat, vuosipäiväkuvat)

Missä?

Toimin Hollolasta käsin, mutta todellisuudessa matkustan mihin vain kuvaamaan.

Mikä on parasta?

Haaveilen että saan kehittää valokuvaustoimintaani elopement- ja destination- kuvauksen suuntaan, joten jos sinulla on mielessä naimisiin karkaaminen ulkomailla tai haluat yllättää rakkaasi yllätyskihlauksella jossain mielettömässä lokaatiossa, niin suosittelen että otat yhteyttä ja mä suunnittelen koko homman sun kanssa niin mielelläni.

Meidän tyyli

Ohjaustyylini on rento ja kiireetön. Haluan, että teillä kahdella on turvallinen olo mun kameran edessä. Tyyliini valokuvaajana kuuluu aitojen tunteiden tallentaminen kuviin. Kuvauksissa haluan nähdä naurua, läheisyyttä, leikkiä, liikettä. Saa juosta, kävellä, tanssia, hullutella tai vaikka juosta ilman rihman kiertämää metsissä jos siltä tuntuu. Ja parit haluan teidän olevan omassa rakastavassa kuplassanne. Minä sieltä kuplan ulkopuolelta tallennan sitten teidän ihastuttavia, aitoja hetkiä.

Vinkki!

Vinkkini on tämä: varatkaa hääpotrettien kuvaus ennen tai jälkeen varsinaisen hääpäivän. Tällöin voimme vaikuttaa paremmin kuvauslokaatioon ja ajankohtaan, jos toiveena on esimerkiksi kuvat auringonlaskun aikaan.