Salla Vesa-Tikkanen Photo

Kuva Salla Vesa-Tikkanen Photgraphy

Häävalokuvausta ja pariskuntakuvausta koko Suomen alueella. Ikuistan häät dokumentaariseen tyyliin ja potretteihin taltioin teidän välistä rakkautta ja kemiaa. Ota yhteyttä ja tutustutaan!

Lahden alue

Hääkuvaus

Salla Vesa-Tikkanen Photography


HOLLOLA

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Dokumentaarista hääjuhlan kuvausta ja kauniita hääpotretteja upeissa lokaatioissa. Ohjaustyylini on rento ja kiireetön. Haluan, että teillä kahdella on turvallinen olo mun kameran edessä. Dokumentaarinen hääkuvaus ja persoonalliset hääpotretit Parikuvaus, kihlakuvaus sekä save the date -kuvaus

Missä?

Toimin Hollolasta käsin, mutta todellisuudessa matkustan mihin vain kuvaamaan.

Mikä on parasta?

Haaveilen että saan kehittää valokuvaustoimintaani elopement- ja destination- kuvauksen suuntaan, joten jos sinulla on mielessä naimisiin karkaaminen ulkomailla tai haluat yllättää rakkaasi yllätyskihlauksella jossain mielettömässä lokaatiossa, niin suosittelen että otat yhteyttä ja mä suunnittelen koko homman sun kanssa mielelläni.

Meidän tyyli

Ohjaustyylini on rento ja kiireetön. Haluan, että teillä kahdella on turvallinen olo mun kameran edessä. Tyyliini valokuvaajana kuuluu aitojen tunteiden tallentaminen kuviin. Kuvauksissa haluan nähdä naurua, läheisyyttä, leikkiä, liikettä. Saa juosta, kävellä, tanssia, hullutella tai vaikka juosta ilman rihman kiertämää metsissä jos siltä tuntuu. Ja parit haluan teidän olevan omassa rakastavassa kuplassanne. Minä sieltä kuplan ulkopuolelta tallennan sitten teidän välistä kemiaa ja rakkautta.

Vinkki!

Vinkkini on tämä: suosittelen varaamaan riittävästi aikaa hääpotreteille, että voitte rauhassa tunnelmoida kameran edessä ilman liikaa kiireen tuntua.