Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Ruissalon Tapahtumatelakka

Tunnelmalliset juhlatilat meren rannalla. Vanhan veneveistämön patinoitunut Westin-sali ja moderni Lindblom-sali tarjoavat unohtumattomat puitteet tärkeälle päivällenne.

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Ruissalon Tapahtumatelakan juhlatilat luovat ikimuistoiset puitteet häille! Modernissa Lindblom-salissamme järjestyvät suuretkin hääjuhlat aina 400 henkilön tilaisuuksiin saakka ympäri vuoden. Entinen veneveistämö, Westin-sali, on puolestaan unohtumaton vaihtoehto 50–150 henkilön kesähäille.

Missä?

Turun Ruissalossa, vanhan veneveistämön alueella. Kaupungin keskustasta autolla 10 minuuttia. Tilauskuljetus tilattavissa kauttamme. Kesäisin voit saapua juhlapaikalle myös vesiteitse aluksillamme.

Mikä on parasta?

Koko alue henkii vanhaa veneveistämön tunnelmaa, jota ei löydy mistään muualta. Meri on aivan ikkunan takana ja kesäisin juhlat alkavatkin jo merellä hääparin ja vieraiden saapuessa juhlapaikalle aluksillamme.

Meidän tyyli

Merellinen ja uniikki. Kaikki sisätilojen ratkaisut kalustuksesta ja valaistuksesta alkaen räätälöitävissä hääparin toiveiden mukaan.

Vinkki!

Älä huoli autoista, talvisaikaan juhlaväelle järjestyy tilauskuljetus linja-autolla, kesäaikaa vesiteitse!