Rubens

Säihkettä elämän tärkeisiin hetkiin

Värikkäitä jalokiviä kaikissa sateenkaaren väreissä, upeita helmiä ja uniikkeja koruja, sekä vanhojen korujen aarreaitta.

Helsingin alue

Vihkisormukset ja korut

Rubens Oy

Korkeavuorenkatu 13
00130 HELSINKI

Kysymykset & vastaukset

Värikkäitä jalokiviä kaikissa sateenkaaren väreissä, upeita helmiä ja uniikkeja koruja, sekä vanhojen korujen aarreaitta. Vintage- osastollamme vanhat korut ja kellot antiikista tuoreimpiin aarteisiin odottavat löytäjäänsä. Jatkuvasti uusiutuvasta valikoimastamme löydätte myös merkkituotteita, kuten Cartierin, Rolexin, Tiffanyn, Bvulgarin koruja ja kelloja, kotimaisista klassikoita kuten Lapponia, Kalevala sekä lukematon määrä vanhoja kihla-, rivi- ja solitaire timanttisormuksia. Täytämme myös toiveenne ja suunnittelemme unelmienne korun omista vanhoista koruistanne. Lisäksi löydätte meiltä huolella valikoimiimme valittuja koruja ja lahjaesineistöä elämän tärkeisiin hetkiin; kastelahjat, hopeiset kummilusikat ja -kehykset, kihla- ja vihkisormukset. Palveluihimme kuuluvat myös perinteiset kultasepän palvelut; kaiverrus- ja korjaustyöt sekä helmien punonnat.

Rubens sijaitsee Ullanlinnan kauppakadun vilskeessä Korkeavuorenkadulla 13. Palvelemme myös Instagramin ja Facebookin kautta, sekä toimitamme myös tarvittaessa koruja kotiovelle.

Meihin voi olla yhteydessä puhelimitse: +358 (0) 9 624 934 sähköpostitse: rubens@rubens.fi Instagramissa: rubens_jewellery Facebookissa: Rubens Jewellery

Ammattitaitoinen ja henkilökohtainen palvelu. Uniikki valikoima sekä vintage-koruja että uusia luomuksia.

Lämminhenkinen, persoonallinen, elämyksellinen, ratkaisukeskeinen, esteettinen

Tervetuloa meille! :)