Romanttinen Lakeford Ravintola

Tunnelmalliset häät Lakefordissa

Kuva Raili Wilkerson

Tahko-Toursin lomakylän romanttinen Lakeford ravintola, jossa voit viettää unohtumattoman hääpäivän. Lomakylässä upeita huviloita & rivitaloasuntoja häävieraille. Luo kanssamme lähtemättömiä muistoja.

Kuopion alue

Juhlatilat ja catering

Lakeford Ravintola

Hirsivalkamantie 4
73310 Tahkovuori

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Lakeford Tilausravintolamme maksimi kapasiteetti on 125 henkilöä. Olemme ympärivuoden avoinna ja luomme tuotteen asiakkaan toiveiden mukaisesti. Lomakylässämme on myös pieni Tsasouna, jossa vihkiminen voi myös tapahtua. Lomakylässämme on majoituskapasiteettia 186:lle henkilölle. Häävieraat voivat majoittua joko tilavissa huviloissa tai rivitaloasunnoissa. Meillä on lisäksi rantasauna, kota ja grillirakennus polttareita ja illan päätöksiä varten.

Missä?

Tahko-Tours Lomakylän yhteydessä sijaitseva tilausravintola.

Mikä on parasta?

Upea, romanttinen tilausravintola, jonka yhteydessä on luksustason huviloita ja rivitalo asuntoja varattavana häävieraille.

Meidän tyyli

Joustava, asiaskaskeskeinen, ystävällinen, edullinen - luotettava.

Vinkki!

Muista nauttia hääpäivästäsi, hanki avuksesi osaavat kaasot ja best manit ja tietenkin juhlatila, joka hoitaa kaiken puolestasi, jotta Te, hääpari voitte nauttia rakkauden täytteisestä päivästä ilman huolen häivää. Hääkuvaajaan kannattaa aina myös satsata, koska ne kuvat jäävät aina muistoksi teille.