Rivin Sisustus & Silkkikukat - Hääkukat - Kaikkialla Suomessa

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Rivin Sisustus & Silkkikukat

Sisustamme tapahtumasi silkkikukilla

Somistamme hääsi aidonnäköisillä silkkikukilla, -seinillä ja näyttävillä ruukuilla olivat juhlasi sitten sisätiloissa tai puutarhassa. Silkkikukat voit vuokrata tai ostaa omaksesi.

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Suunnittelemme ja huolehdimme puolestasi juhlien koristelun aidonnäköisillä silkkikukilla sekä luomme mittatilauksena toiveidesi ja tarpeidesi mukaisen silkkikukkakimput, -vieheet, -kranssit, kukkaseinät ja -installaatiot tai oikeastaan melkein mitä vain, minne vain. Vuokraa tai osta omaksesi! Löydät vuokrattavat somisteet nettisivuiltamme sekä valmiit silkkikukkakimput verkkokaupastamme.

Missä?

Tuotteitamme voi ostaa verkkokaupasta tai tilata mittatilauksena, jotka lähetämme postilla kaikkialle Suomeen. Silkkikukkien somistus- ja vuokrauspalvelumme pääasiallinen toiminta-alue on pääkaupunkiseutu sekä sen lähialueet, mutta matkustamme mielellämme myös kauemmaksi, ota yhteyttä niin jutellaan lisää!

Mikä on parasta?

Kaikki silkkikukka-asetelmamme on luotu mahdollisimman luonnollisen näköisistä, laadukkaista silkkikukista, joten ne näyttävät, ja osa myös tuntuu aivan oikeilta kukilta. Sen lisäksi, että silkkikukat ovat allergiaystävällinen, kestävä ja ekologinen valinta, ne eivät kuihdu tai haalistu tärkeän päiväsi aikana. Mikäli et halua huolehtia tilan somistuksesta sekä kukkien paikoilleen asettelusta ja purkamisesta, tiimimme hoitaa mielellään kaiken puolestasi.

Meidän tyyli

Laadukas, uniikki, kestävä, näyttävä ja trendikäs

Vinkki!

Silkkikukkamme ovat upea vaihtoehto tuoreille kukille tarjoten kierrätettävän vaihtoehdon sekä enemmän joustavuutta värin ja tyylin suhteen vuodenajasta riippumatta ja luoden kauniin muiston, joka kestää eliniän.