Risteilykeskus

Häämatkaristeilyt maailman kauneimpiin kohteisiin

Risteilykeskuksen valikoimassa on yli 25 tunnettua risteilyvarustamoa, joiden kyydissä risteilet maailman kauneimpiin häämatkakohteisiin. Varaa häämatka – ja hyödynnä häämatkalaisten risteilyedut!

Kaikkialla Suomessa

Häämatka

Travel Specialist Group Oy (Risteilykeskus)

Eerikinkatu 27
00180 HELSINKI

Kysymykset & vastaukset

Risteilykeskuksen valikoimassa on yli 20 000 risteilyvaihtoehtoa kaikille maailman merille. Teemme yhteistyötä yli 25 kansainvälisen risteilyvarustamon kanssa. Risteilykeskuksella on käytössä hintatakuu; saat varattua häämatkaristeilysi kauttamme aina samaan hintaan, tai jopa edullisemmin, kuin esimerkiksi varustamoiden omilta nettisivuilta (Suomen markkinat). Emme peri risteilyvarauksista varausmaksuja. Saat myös kaikista kauttamme varatuista risteilyistä Finnair Plus -palkintopisteitä (1-2 pistettä euroa kohden).

Kaikki maailman risteilykohteet mm. Karibia, Välimeri, Aasia, Tyynimeri, Pohjois-Eurooppa, Pohjois-Amerikka, Australia ja Uusi-Seelanti.

Voit varata häämatkaristeilyn helposti Risteilykeskuksen nettisivujen varausjärjestelmästä tai asiakaspalvelun kautta risteilyasiantuntijoiltamme. Ota yhteyttä, niin etsimme juuri sinulle ja kumppanillesi sopivimman häämatkaristeilyn!

Häämatkan kaupan päälle saa usein tuntuvia häämatkaetuja. Risteily on täydellinen valinta häämatkaksi – matkalaukut tarvitsee purkaa vain kerran, mutta matkan aikana pysähdytään useissa upeissa kohteissa.

Suomen suurin risteilyvalikoima, hintatakuu, asiantunteva palvelu ja Finnair Plus -pisteitä risteilyistä.

Häämatkaristeilylle kannattaa lähteä viimeistään 6 kuukautta häiden jälkeen. Näin hyödynnät parhaiten risteilyvarustamoiden omat hääedut.