Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Risteilykeskus

Häämatkaristeilyt maailman kauneimpiin kohteisiin

Risteilykeskuksen valikoimassa on yli 20 tunnettua risteilyvarustamoa, joiden kyydissä risteilet maailman kauneimpiin häämatkakohteisiin. Varaa häämatka – ja hyödynnä häämatkalaisten risteilyedut!

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Risteilykeskuksen valikoimassa on yli 20 000 risteilyvaihtoehtoa kaikille maailman merille. Teemme yhteistyötä yli 25 kansainvälisen risteilyvarustamon kanssa. Risteilykeskuksella on käytössä hintatakuu; saat varattua häämatkaristeilysi kauttamme aina samaan hintaan, tai jopa edullisemmin, kuin esimerkiksi varustamoiden omilta nettisivuilta (Suomen markkinat). Emme peri risteilyvarauksista varausmaksuja. Saat myös kaikista kauttamme varatuista risteilyistä Finnair Plus -palkintopisteitä (1-2 pistettä euroa kohden).

Missä?

Kaikki maailman risteilykohteet mm. Karibia, Välimeri, Aasia, Tyynimeri, Pohjois-Eurooppa, Pohjois-Amerikka, Australia ja Uusi-Seelanti.

Mikä on parasta?

Häämatkan kaupan päälle saa usein tuntuvia häämatkaetuja. Risteily on täydellinen valinta häämatkaksi – matkalaukut tarvitsee purkaa vain kerran, mutta matkan aikana pysähdytään useissa upeissa kohteissa.

Meidän tyyli

Suomen suurin risteilyvalikoima, hintatakuu, asiantunteva palvelu ja Finnair Plus -pisteitä risteilyistä.

Vinkki!

Häämatkaristeilylle kannattaa lähteä viimeistään 6 kuukautta häiden jälkeen. Näin hyödynnät parhaiten risteilyvarustamoiden omat hääedut.