Rikalanmäki

Rustiikkia tai industrial -tyyliä juhliisi

Ainutlaatuinen hääpaikka Salossa. Idyllinen Krouvin vintti, tunnelmallinen avotuliravintola ja industrial-henkinen Paja-Rikala historiallisessa miljöössä kauniin kulttuurimaiseman ympäröimänä.

Turun alue

Juhlatilat ja catering

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Rikalanmäeltä löytyy ainutlaatuisia juhlatiloja kesään sekä talveen. Muinaismäen merkittävä historia ja suomalainen kulttuurimaisema antavat oman säväyksen juhlaanne. Tiloja on erikokoisia ja kaikki vieraat sopivat juhlimaan samassa tilassa. Rikalanmäki tarjoaa häillesi täyden palvelun: tilat, cateringin, henkilökunnan ja yhteistyökumppanien kautta valokuvauksen, bändin, majoituksen, juhlapuvut, somisteet sekä juhlakampaukset sekä meikin. Juhlatiloihimme voi tuoda omat juomat tai ottaa koko palvelun meiltä. Keittiön herkut valmistetaan huolella ja alusta alkaen käsityönä kotimaisista raaka-aineista. Haluamme hyödyntää lähituottajien raaka-aineita myös juhlamenussa. Häämenu suunnitellaan hääparien kanssa heidän toiveensa huomioonottaen. Idyllinen Krouvin Vintti on ainutlaatuinen hääpaikka. Juhlimaan mahtuu jopa 100 henkilöä. Industrial-henkinen Paja-Rikala valmistui kesäksi 2021. Se on kartanon entinen kärrytalli. Vanhoissa idyllisissä puitteissa kohtaa moderni tekniikka ja uudenaikaiset toiminnot. Paja-Rikalaan mahtuu juhlijoita noin 200 henkilöä, jos sisustetaan pyörein pöydin. Tarjoamme myös hääautopalvelua kuljettajan kera. Tällä hetkellä käytössä on Ford Mustang. Ammattitaitoinen henkilökuntamme on valmiina tekemään teille täydellisen juhlapäivän.

Missä?

Juhlapaikka Rikalanmäki sijaitsee kauniissa perinnemaisemassa Salon Halikossa. Helsinkiin on reilun tunnin ajomatka ja Turkuun puoli tuntia. Rikalanmäki on muinaismäki, joka on museoviraston suojelemaan aluetta. Mäeltä on löydetty monet Suomen tunnetut rautakauden jäännökset.

Mikä on parasta?

Tarjoamme teille ainutlaatuisen juhlapaikan upeassa perinnemaisemassa. Meiltä saat iloista ja henkilökohtaista palvelua. Catering taikoo suussasulavat ja maukkaat ruuat satokauden herkuista. Tule nauttimaan rennosta meiningistä ja iloisesta palvelusta!

Meidän tyyli

Iloisuus, rentous, viihtyisyys, palvelualttius ja aitous