Rikalanmäki

Ainutlaatuisia juhlatiloja

Kuva Eija Halkilahti

Ainutlaatuinen, uusi hääpaikka Salossa. Idyllinen Krouvin vintti, tunnelmallinen avotuliravintola ja industrial-henkinen Paja-Rikala historiallisessa miljöössä kauniin kulttuurimaiseman ympäröimänä.

Turun alue

Juhlatilat ja catering

Rikalanmäki Oy

Rikalantie 74
242800 Halikko

Kysymykset & vastaukset

Rikalanmäeltä löytyy ainutlaatuisia juhlatiloja kesään sekä talveen. Muinaismäen merkittävä historia ja suomalainen kulttuurimaisema antavat oman säväyksen juhlaanne. Tiloja on erikokoisia ja kaikki vieraat sopivat juhlimaan samassa tilassa. Tunnelmallinen avotuliravintola Rikalan Krouvi (n. 80 hlö) palvelee ympärivuotisesti. Keittiön herkut valmistetaan huolella ja alusta alkaen käsityönä kotimaisista, lähituottajien raaka-aineista. Häämenu suunnitellaan hääparien kanssa heidän toiveensa huomioonottaen. Idyllinen Krouvin Vintti on ainutlaatuinen hääpaikka. Juhlimaan mahtuu jopa 150 hlö. Industrial-henkinen Paja-Rikala on valmistumassa syksyksi 2020. Sinne mahtuu juhlijoita 200 hlö. Tarjoamme myös hääautopalvelua kuljettajan kera. Tällä hetkellä käytössä on Ford Mustang. Ammattitaitoinen henkilökuntamme on valmiina tekemään teille täydellisen juhlapäivän.

Juhlapaikka Rikalanmäki sijaitsee kauniissa perinnemaisemassa Salon Halikossa. Helsinkiin on reilun tunnin ajomatka ja Turkuun puoli tuntia. Rikalanmäki on muinaismäki, joka on museoviraston suojelemaan aluetta. Mäeltä on löydetty monet Suomen tunnetut rautakauden jäännökset. Rikalanmäki-catering tekee myös pitopalvelu keikkaa Turun seudulla.

Laita meille sähköpostia (eija.rikalanmaki.fi tai mikko@rikalanmaki.fi) tai soita ja sovi tapaaminen ainutlaatuiselle Rikalanmäelle!

Tarjoamme teille ainutlaatuisen juhlapaikan upeassa perinnemaisemassa. Meiltä saat iloista ja henkilökohtaista palvelua. Catering taikoo suussasulavat ja maukkaat ruuat satokauden herkuista. Tule nauttimaan rennosta meiningistä ja iloisesta palvelusta!

Iloisuus, rentous, viihtyisyys, palvelualttius ja aitous