Réveille Creative

Luomme visiosi videoksi.

Nuorekas ja dynaaminen videokuvaajakaksikko pääkaupunkiseudulta. Olemme erikoistuneet erityisesti ilma- ja muotikuvaamiseen. Ikuistamme hääpäiväsi ikimuistoiseksi videoksi.

Helsingin alue

Hääkuvaus

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Yrityksemme tuottaa laadukasta videokuvausta. Olemme erikoistuneet erityisesti ilma- ja muotikuvaamiseen.

Missä?

Työskentelemme pääasiassa pääkaupunkiseudulla, mutta liikumme töiden perässä tarvittaessa ulkomaille saakka.

Mikä on parasta?

Meidän kanssa työskentelyssä ehdottomasti parasta on rento ja välitön tunnelma. Olemme intohimoisia ilmakuvaajia, joten säiden salliessa videoille tuodaan ehdottomasti henkeäsalpaavia maisemakuvia tarinan tueksi. Rakastamme keskittyä yksityiskohtiin ja luoda tunnelmaa taltioimalla aitoja tunteita ja hetkiä. Me mm. tallennamme puheet äänentoistolaitteista ja mikitämme hääparin, jotta saamme mahdollisimman paaljon myös autenttista äänitallennetta videon tueksi. Sanomme aina, että "We are in business of controlling light." Tämä siksi, että kiinnitämme paljon huomiota kauniiseen valaistukseen ja pyrimme leikittelemään sillä monipuolisesti ja oivaltavasti. Meidän suurin bonus on se, että kuvaamme aina 2 kuvaajan tiiminä. Näin pystymme seuraamaan hääparia eri paikkoihin, kuvaamaan mahdollisimman monipuolisesti tilanteita eri lokaatioissa sekä varmistamaan useamman kuvakulman esim. vihkimisestä ja ohjelmanumeroissa.

Meidän tyyli

Luotamme selkeyteen ja minimalistiseen kuvasommitteluun. Panostamme valoon, yksityiskohtiin ja aitojen tunnereaktioiden tallentamiseen. Ohjaamme asiakasta myös ammattitaitoisesti, jos kuvassa oleminen ei alkuun tunnu luontevalta. Saamme jokaisen kuvattavan varmasti puhkeamaan kukkaan kuvauspäivän aikana.

Vinkki!

Panosta videokuvaukseen ja kuvaustiimiin. Videon tuottaminen on iso työ varsinkin livetapahtumissa, joissa tilanteet elävät nopeasti ja jokainen hetki saattaa olla "the money shot". Teidän tehtävänne on unohtaa kamerat ja nauttia päivästä. Teemme yhteistyötä valokuvaajan kanssa, jotta pystymme yhdessä varmistamaan teille mahdollisimman miellyttävän kuvauskokemuksen.