Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Ravintola Marskin Maja

Marskin Maja, yksi Etelä-Suomen näyttävimmistä hääpaikoista sijaitsee luonnonkauniilla, ainutlaatuista erämaista tunnelmaa huokuvalla paikalla, Punelia-järven rannalla, Lopella.

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Ravintolasali toimii hääpaikan pääravintolatilana ja on käytössä ympäri vuoden. Salin 70 asiakaspaikkaa sekä loistava näkymä järvelle luovat puitteet ikimuistoisille hääjuhlille. Baari toimii salin takaosassa. Punelia-Salista on upea panoraamanäkymä ympäröivään luontoon, järvelle ja jylhiä honkia kasvavaan kangasmetsään, sekä oma pieni yksityinen terassi. Asiakaspaikkoja salissa on 70 ja tarjoilut saadaan mukavasti järjestettyä tilaan, joten hääjuhlat voi järjestää täysin yksityisesti. Puneli-Sali on kaunis häätila, joka muotoutuu helposti juuri Sinun toiveidesi mukaan. Tila on mahdollista vuokrata käyttöön toukokuusta syyskuun loppuun.

Missä?

Marskin Maja, yksi Etelä-Suomen näyttävimmistä hääpaikoista sijaitsee luonnonkauniilla, ainutlaatuista erämaista tunnelmaa huokuvalla paikalla, Punelia-järven rannalla, Lopella. Ravintola Marskin Maja toteuttaa myös catering-palveluita