Puputti Design - Sormukset ja korut - Varsinais-Suomi

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Puputti Design

Metsästä runoilevia voimaannuttavia koruja

Korumuotoilija Jenny Puputti valmistaa metsän lumosta runoilevia, voimaannuttavia ja rohkeasti yksilöllisiä koruja. Koru on tarina sinusta ja sitä tarinaa voit kantaa ylpeydellä!

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Tarjoan yksilöllistä palvelua ja uniikkeja koruja heille, jotka etsivät itsensä näköisä ratkaisuja häidensä koruvalintoihin. Mallistostamme löytyy neljä luonnon muotokielelle kunniaa tekevää korumallia, jotka ovat saatavilla kaulakoruna, korvakoruna sekä sormuksena. Mallistojen lisäksi valmistan tilauksesta uniikkeja kihla- ja vihkisormuksia, solmioneuloja, kalvosinnappeja, taskukoruja sekä huomenlahjoja. Kihla- ja vihkisormuksissa olen erikoistunut erityisesti kivettömiin sormuksiin, jossa pinta ja vahva muotokieli on pääosassa. Korut valmistan, yli 10 vuoden kokemuksella, Turussa kierrätyshopeasta sekä kullasta. Kaikki korumalliston korut ovat avainlippumerkittyjä.

Missä?

Palvelen sinua Turun seudulta käsin. Asiakastapaamiset järjestyvät Varsinais-Suomen alueella ilmaiseksi ja matkustuskorvausta vastaan myös kauempana. Verkkokauppa palvelee vuorokauden ympäri ja yhteyden minuun saat lähettämällä minulle sähköpostia osoitteeseen jenny@puputtidesign.fi tai lähettämällä viestin sosiaalisenmedian kanavien kautta. Tarjouspyynnön yksilöllisen korun tilaamiseksi voit tehdä yksinkertaisen lomakkeen avulla kotisivuillamme: https://puputtidesign.fi/tilaus

Mikä on parasta?

Olen naisyrittäjä, joka tarjoaa juuri sinulle räätälöityjä, vastuullisia ja ekologiasia ratkaisuja. Jos kaipaat laadukasta, aikaa kestävää, muotoilua olet löytänyt perille.

Meidän tyyli

Sielukas, lämminhenkinen, rohkea, vastuullinen ja luotettava.

Vinkki!

Kun ostat itsesi näköisen korun osaksi omaa hääpukeutumistasi ei korun käyttö rajoitu vain omaan hääpäivääsi. Voit häiden jälkeenkin kantaa korua, joka palauttaa ajatuksesi ikimuistoiseen päiväänne. Jos kaipaat vinkkejä sormuskoon mittaamiseen, löydät ne täältä: https://puputtidesign.fi/tahtotila/2021/3/16/sormuskoon-mittaaminen-3tapaa-onnistua?rq=sormuskoon Tai jos tarvitset apuja lahjan ostamiseen voit hankkia vinkkiä tästä: https://puputtidesign.fi/tahtotila/2021/3/16/lahjan-ostajan-opas?rq=lahjanostajan