Preserved By Love

Kukkia säilöttynä rakkaudella!

Kuva Kerensa Sallinen

Mitä tehdä kukille juhlien jälkeen? Avainlippu-palvelumme kautta voitte teettää hääkukistanne muistoksi kauniita tauluja, sormuspidikkeitä, koriste-esineitä tai koruja!

Kaikkialla Suomessa

Muut hääpalvelut

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Preserved By Love on yritys, joka on erikoistunut luomaan kukista kauniita asioita säilömällä niitä. Näin kukat säilyvät kauniina nuukahtamisen sijaan. Preserved By Loven kautta on mahdollista säilöä kukkia kauniiksi muistoesineiksi sinun elämääsi mullistavista tilaisuuksista. Uniikki palvelumme mahdollistaa hääkimppusi tai vieheen kuivaamisen ja teettämisen kauniiksi muistoesineiksi. Tuotevalikoimastamme löydät hartsista valmistetut kukkakorut, prässätyt kukkataulut, shadow boxit, sormuspidikkeet, epoksista valmistetut koriste-esineet, lasinaluset ja kukkatarjottimet! Olemme täällä juuri sinua varten vuodenajasta huolimatta! Hinnastoon ja valikoimaamme voit tutustua tarkemmin verkkosivujemme kautta. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Missä?

Preserved By Love toimii Helsingin Kalliossa ja osittain Forssassa. Mutta ei hätää! Lähes kaikkiin tuotteisiimme hyväksymme kukkia postitse kaikkialta Suomesta.

Mikä on parasta?

Parasta on se, että voimme tarjota erilaisille hääpareille mahdollisuuden säilöä hääkukkia monipuolisen ja hinnoiltaan vaihtelevan valikoimamme avulla, sekä olla osana parin rakkaustarinaa luomalla taidetta heidän hääkukista! Meille on suuri ilo ja kunnia luoda teille rakkauden täyteisiä muistoja kukistanne.

Meidän tyyli

Kaunis, näyttävä, uniikki, tyylikäs ja luova.

Vinkki!

Nauttikaa täysillä hääkuplasta ja tehkää juuri teille sopivia valintoja, kyseessä on teidän päivänne!