Preserved By Love

Kukkia säilöttynä rakkaudella!

Kuva Kerensa Sallinen

Oletko pohtinut mitä tekisitte hääkukillanne juhlien jälkeen- Meillä on vastaus tähän. Voimme valmistaa hääkukistanne teille muistoksi kauniita tauluja, sormuspidikkeitä, koriste-esineitä tai koruja!

Helsingin alue

Muut hääpalvelut

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Olemme Suomen ensimmäinen ja monipuolisin kukkien säilömiseen erikoistunut yritys. Tarjoamme hääpareille uniikin palvelun säilömällä hääkukkia ammattitaitoisella otteella vuodenajasta riippumatta ripauksella rakkautta. Valmistamme koriste-esineitä, sormuspidikkeitä, tauluja ja koruja hääkukista. Jokainen tekemämme tilaustyö on erilainen ja valmistetaan asiakkaan toiveiden mukaisesti. Kukat voi toimittaa meille paikanpäälle Helsinkiin tai Forssaan. Jos haaveissa on iso koriste-esine tai shadowbox, otamme kukat vastaan ainoastaan paikanpäälle. Koruja, prässättyjä kukkatauluja ja sormuspidikkeitä varten voimme ottaa vastaan kukkia postitse kaikkialta manner Suomesta!

Missä?

Yrityksemme toimii pääsääntöisesti Helsingin Kalliossa ja Forssassa.

Mikä on parasta?

Parasta on se, että voimme tarjota erilaisille hääpareille mahdollisuuden säilöä hääkukkia monipuolisen ja hinnoiltaan vaihtelevan valikoimamme avulla, sekä olla osana parin rakkaustarinaa luomalla taidetta heidän hääkukista!

Meidän tyyli

Kaunis, näyttävä, uniikki, tyylikäs ja luova.

Vinkki!

Nauttikaa täysillä hääkuplasta ja tehkää juuri teille sopivia valintoja, kyseessä on teidän päivänne!