Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Preserved By Love

Kukkia säilöttynä rakkaudella!

Miksi heittää hääkukat roskiin, kun ne voidaan ikuistaa muistoksi? Avainlippu-palvelumme kautta voitte teettää hääkukistanne muistoksi mm tauluja, sormuspidikkeitä, koriste-esineitä ja asusteita!

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Preserved By Love on Suomen ensimmäinen yritys, joka on erikoistunut luomaan kukista kauniita asioita säilömällä niitä. Ainutlaatuisen palvelumme kautta on mahdollista säilöä kukkanne muistoesineiksi sinun elämääsi mullistavista tilaisuuksista. Tuotevalikoimastamme löydät hartsista valmistetut kukkakorut, pinnit prässätyt kukkataulut, shadow boxit, sormuspidikkeet, epoksista valmistetut koriste-esineet, lasinaluset, kukkatarjottimet ja pöydät. Hinnastoon ja valikoimaamme voit tutustua tarkemmin verkkosivujemme kautta. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Missä?

Preserved By Love toimii Helsingin Kalliossa ja osittain Forssassa. Otamme kukkia vastaan kaikkialta Suomesta ympärivuoden postitse.

Mikä on parasta?

Parasta on se, että voimme tarjota erilaisille hääpareille mahdollisuuden säilöä hääkukkia monipuolisen ja hinnoiltaan vaihtelevan valikoimamme avulla, sekä olla osana parin rakkaustarinaa luomalla taidetta heidän hääkukista! Meille on suuri ilo ja kunnia luoda teille rakkauden täyteisiä muistoja kukistanne.

Meidän tyyli

Kaunis, näyttävä, ainutlaatuinen, tyylikäs ja luova.

Vinkki!

Nauttikaa täysillä hääkuplasta ja tehkää juuri teille sopivia valintoja, kyseessä on teidän päivänne!