Polttarikuljetukset - Limousine - Rosebus

Perinteinen aito limousine

Polttarit pyörillä? Rosebus Oy tarjoaa polttarikuljetukset limousine kalustolla. Erikoisvalmisteinen edustava Volvo Stretch Limousine. Mietitään sinulle sopiva kuljetus tai vain siirtyminen haluttuun kohteeseen. Annamme mielellämme kilpailukykyisen kuljetustarjouksen. Varmista, ennen hää- ja polttarisesonkia että saat aidon ja oikean limusiinin erikoispäivänäsi. Tilaukset: www.rosevip.fi www.rosebus.fi

Kotkan alue

Polttarit

Rosebus Oy


Kotka - Kymenlaakso

Kysymykset & vastaukset

Polttarikuljetukset aidolla limousinella. Erikoisvalmisteinen Volvo Stretch Limousine.

Kuljetukset: Etelä-Suomi - Kymenlaakso - Kotka

Pyydä kilpailykykyinen tarjous: www.rosevip.fiinfo@rosevip.fi

Meidän limousine on loistava ratkaisu polttarikuljetuksille. Autossa istutaan kasvot vastakkain, näin saadaan aivan omanlaisensa fiilis ja tunnelma. Ymmärrämme hyvin polttarikuljetusten tarpeet. Mukaudumme hyvin erilaisiin tilanteisiin. Autossa voi matkatessa nauttia vaikka kuohuvia..

Tarjoamme tasokasta aitoa pitkää limousinekalustoa mitä ei löydy muualta Suomesta. Nykyinen limousineauto on tuotu Ranskasta (Erikoisvalmisteinen Volvo Stretch Limousine). Autossa 6-tilavaa ovea. Autossa mahdollisuus istua kasvot vastakkain, rek. 8henk. 7 matkustajaa + kuljettaja).

Ammattitaitoinen, tarvittaessa tummaan pukuun pukeutunut kuljettaja varmistaa onnistuneen ja sujuvan kuljetuksen.Huom!Kuljetamme myös omalla kalustolla häävieraita: 7 + 3 + 17 = 27 henk. Kauttamme myös 58 henk. linja-auto.