Pohjolan Safarit

The Way Out

Kuva Kukkolankoskenlasku kumiveneellä - ohjelma sisältää kaksi laskukertaa.

Pohjolan Safarit on Länsi-Lapissa toimiva ohjelmapalveluyritys. Tarjoamme yhteistyössä Lapin luonnon ja ihmisten kanssa laadukasta tekemistä ja kokemista ryhmille ja yksittäisille matkaajille.

Lapin alue

Polttarit

Pohjolan Safarit Oy

Koskitie 130
95520 Tornio, Kukkolankoski

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Kukkolankoski on Suomen suurin koski. Tornionjoki on Pohjois-Euroopan suurin vapaana virtaava siian ja lohen kutujoki. Kukkolankoski on Tornionjoen helmi. Kukkolankoskenlasku suoritetaan kumilauttaa käyttäen ja asiakkaat osallistuvat toimintaan lautalta meloen.

Missä?

Kukkolankoskenlasku kumiveneellä - ohjelma sisältää kaksi laskukertaa. Ensilasku suoritetaan nopeinta reittiä ja - toisessa laskussa suoritetaan suhteellisen vaativa tehtävärata. Osallistujille jaetaan laskussa tarvittavat varusteet ja heidät ohjeistetaan erityistilanteita varten, vaikka tehtävät ovat haastavia, normaali fyysinen kunto riittää. Ohjelma kestää noin 90 minuuttia. Jaettava varustus; - neopren puku, neopren kengät, koskenlaskuliivi ja - kypärä. - tarvittaessa sadetakki ja käsineet Ohjelman hinta on 45e/henkilö. Huomioithan Ryhmän koko: minimissään kuusi henkilöä. Edellyttää normaalia fyysistä kuntoa. Mukaan on hyvä varata vaihtovaatetta ja pyyhe. Ohjelma soveltuu vähintään 15 vuotta täyttäneille ja alle 18 vuotiaat voivat osallistua vanhempansa seurassa tai luvalla. Koskenlaskutoiminnassa noudatetaan Suomen melonta ja koskenlaskuyrittäjät ry:n antamia ohjeita koskenlaskussa käytettävien veneiden turvallisuudesta ja käytöstä. Toiminnoissa noudatetaan Suomen valtioneuvoston antamia ohjeita ja suosituksia koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi.