Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Pitopalvelu Muru

Syö rauhassa.

Satokausien raikkaita, ihania, herkullisia makuja! Raaka-aineita kunnioittavaa hyvän mielen ruokaa ja palvelua hymyssä suin. Pieni, omannäköinen pala juhlaasi -3

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Tarjoamme iloa ja nautittavia elämyksiä ruuan kautta, sujuvan ja inhimillisen palvelun kera. Teemme raikasta ja sesongit huomioivaa ruokaa, tiedämme mistä raaka-aineemme tulevat ja haluamme tehdä juuri sopivan palan juhlaanne täydentämään. Huolehdimme myös ruuan tarjoilusta ja jälkien siivouksesta, jotta Te saatte keskittyä nauttimaan täysillä omannäköisenne juhlan tunnelmasta!

Missä?

Palvelemme lähinnä Pirkanmaan ja Satakunnan alueilla, noin 150 km:n säteellä toimipaikastamme Ikaalisista. Palvelu kauemmaskin on neuvoteltavissa.

Meidän tyyli

Raikas, empaattinen, hyväntuulinen, herkullinen, aito.

Palkinnot

Vuoden Hääyrityskilpailussa kategoriavoittaja: Vuoden pitopalvelu 2019 Vuoden Hääyrityskilpailussa kategoriavoittaja: Vuoden pitopalvelu 2022 Vuoden Hääyrityskilpailussa: Vuoden pitopalvelu 2023 Vuoden Hääyritys 2023

Vinkki!

Miettikää enemmän mitä TE haluatte juhlapäiväänne ja vähemmän mitä muu maailma odottaa. Kaikki järjestyy, tavalla tai toisella.