Pitkäkestoiset hääkukat

Kestävät kukka-asetelmat elämäsi juhlaan

Kuva Merili Kevvai Photography

Floreen pitkäkestoiset, vuokrattavat kukka-asetelmat viimeistelevät hääjuhliesi tunnelman. Näyttävä ja laadukas asetelma tuo ripauksen luksusta elämänne tärkeimpään juhlaan.

Helsingin alue

Hääkukat

FLOREE FINLAND OY

Paijalannummentie 16 F 13
04300 TUUSULA

Kysymykset & vastaukset

Floreen pitkäkestoiset, vuokrattavat kukka-asetelmat viimeistelevät hääjuhliesi tunnelman. Toimitamme valitsemasi kukka-asetelman juhlapaikalle, huolehdimme sen asettelusta ja asennuksesta ja juhlien päätyttyä haemme asetelman pois. Vaivatonta, vai mitä? Meiltä saat juhliisi myös hurmaavat, katseita keräävät hiusseppeleet ja kukkakimput, joiden elämä jatkuu vaikkapa sisustuksessa vielä kuukausia juhlien jälkeen. Kaikki asetelmien ja kimppujen kukat ovat aitoja, ja oikein hoidettuna ne voivat säilyä jopa vuosia.  Kukka-asetelmat ja -kimput on käsitelty ja sidottu käsityönä ammattitaidolla laadukkaimmista luonnonkukista. Sidonnassa käytetään yli kymmentä erilaista kukkalajiketta, kuten esimerkiksi ruusua, gerberaa, hortensiaa, liljaa, orkideaa, krysanteemia ja tulppaania. Kestävvyyden takaamiseksi kukat käsitellään huolellisesti: kukista poistetaan kosteus, ja ne käsitellään glyseriinillä, mikä takaa kukkien pitkäaikaisen säilymisen. Oikeanlaisissa olosuhteissa kukat säilyvät kauniina ja vastapoimitun näköisinä jopa vuoden. Kukkien käsityönä tehty kestokäsittely on ympäristöystävällinen tapa tehdä kukista hyvin säilyviä. Kaikki Floree-kukkakimpuissa ja -asetelmissa käytettävät kukat ovat biologisesti hajoavia ja terveydelle vaarattomia. Ne sopivat hyvin myös allergiakotiin. Kestokäsittelyllä kukat säilyvät pitkään.

Toimitamme kukkakimppuja ja -asetelmiamme pääasiassa Etelä-Suomen alueelle. Kysy tarkemmin muista toimitusalueista sähköpostitse.

Älä epäröi soittaa tai laittaa sähköpostia, jos tarvitset apua tai haluat tilata tuotteen. Me olemme täällä sinua varten ja haluamme auttaa luomaan hääjuhlistanne juuri teidän näköisenne. Voit ottaa yhteyttä myös Floreen nettisivujen kautta.

Floreen kukka-asetelma tai -seppele ei varise tai nuukahda kesken juhlapäivän, vaan on kanssasi juhlahumussa mukana ylväänä aamusta iltaan.

laadukas, näyttävä, yksilöllinen, luonnollinen, juuri sinulle

Jätä juhlakoristeluhuolet muille - Floree tuo, asentaa ja hakee asetelmasi.