Pianisti Tuukka Vähätalo - Hääohjelma - Kaikkialla Suomessa

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Pianisti Tuukka Vähätalo

Unohtumattomat pianomusiikit häihinne

Tarjoan toiveidenne mukaiset pianoesitykset ja taustamusiikit häihinne. Olen pidetty ja kokenut esiintyjä, joka hallitsee taidokkaasti sekä kevyen musiikin eri genret että klassisen musiikin.

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Tarjoan laadukkaat pianoesitykset, taustamusiikit ja säestykset hääjuhlaanne sekä tarvittavat musiikkiesitykset myös vihkitoimitukseen. Hallitsen sekä klassisen musiikin että kevyen musiikin eri genret. Autan mielelläni musiikkisuunnittelussa, jonka voi myös jättää kokonaan minun tehtäväkseni. Kauttani voi tiedustella myös esim. laulajaa, viulistia tai sellistiä esiintymään kanssani.

Missä?

Esiinnyn erityisesti pääkaupunkiseudulla (kotikaupunkini on Helsinki), Varsinais-Suomessa ja Satakunnassa, mutta sopimuksen mukaan myös muualla Suomessa.

Mikä on parasta?

Soittoni on erittäin pidettyä ja tunnelmallista ja suhtaudun suurella innolla siihen, että häistänne tulee myös musiikin puolesta unohtumattomat. Lisäksi asiakaspalveluni on täsmällistä ja hintani kilpailukykyiset.

Meidän tyyli

Klassinen musiikki, pop, jazz, romanttinen musiikki, näyttämö- ja elokuvamusiikki

Palkinnot

Olen korkeakoulutettu musiikin ammattilainen, jolla on taustallaan mm. palkintoja useammasta pianokilpailusta ja monipuolinen esiintymiskokemus konserttilavoilta solistina ja kamarimuusikkona, ks. tarkempi esittely www.pianomusiikki.com/cv

Vinkki!

Esiinnyn pääsääntöisesti paikoissa, joissa on valmiiksi piano tai flyygeli. Tilanteesta riippuen ja sopimuksen mukaan pystyn kuitenkin järjestämään myös sähköpianon.