Valokuvaaja, Petri Kajander - Hääkuvaus - Kaikkialla Suomessa

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Valokuvaaja, Petri Kajander

Tallennan herkät hetket kuviksi.

Digitaalisen kuvauksen taitaja, myös 35mm ja 120mm filmikuvaus. Pyrin taltioimaan tunteita ja niitä pieniä ohikiitäviä hetkiä, jotka tekevät elämästä ikimuistoisen. Kokenut hääkuvaaja.

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Valokuvausta ja kuvatuotteet ympäri vuoden. Digitaalisen kuvauksen lisäksi myös perinteiset MV-Filmikuvat vedoksineen ja värjäyksineen -RC - FC Paperit-. "Historialliset" syanotypia työt osana palvelua. Voit tilata kuvista siis myös syanotypiatyöt jotka vedostetaan kestävälle paperille. Syanotypia kestää aikaa ja on hieno, elävä kuva. Kun kuva on esillä, tummuu ja syvenee kuva lisää ajan saatossa. Jos kuvan laittaa laatikkoon, vaalenee kuva ja kontrastierot pienenevät.

Missä?

Suurempi studio sijaitsee Turussa. Matkastudion kanssa matkustan tarvittaessa ympäri Suomen. Tapahtuma ja valokuvausta ympäri maailman.

Mikä on parasta?

Kokenut, luotettava ja joustava hää- ja tapahtumakuvaaja. Useita häitä kuvanneena ja kokeneena uskon että pystymme antamaan hääparille hääsuunnittelun osalta vinkkejä ja "rauhoitella" näin hääparia. Henkilökohtainen ja nopea asiakaspalvelu.

Meidän tyyli

Tyylini edustaa ehkä hiukan klassista linjaa, silti mielikuvituksen kautta saan aina oman vivahteen kuviini. Valon hallinta on kuvissani suuressa roolissa ja valon kautta saadaan kuvana lisää sisältöä. Omimmillaan olen "Low Key + Pull light" tyylisissä kuvissa. Ihailemiani kuvaajia: Jared Platt, Imogen Cunningham Trust, Vivian Maier, Nick Brandt, Marcus Bell ja Petri Mast.

Vinkki!

Delegoikaa, pyytäkää kaasoja ja bestmaneja auttamaan. Älkää edes yrittäkö saada kaikkea tehtyä itse. Hääpäivän ohjelma: Muistakaa että ei kannata ihan minuuttipelin aikataulua tehdä, päivä on täynnä yllätyksiä ja pyrkikää siihen että juuri te pystytte nauttimaan teidän juhlapäivästä. Tuleva hääpäivä on vain teidän.