Pete & Poika - Hääkutsut ja hääkoristeet - Helsinki ja Uusimaa

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Pete & Poika

Kohopainetut hääkutsut ja kortit.

Upeat ja yksilölliset hääkutsut, kortit ja kirjekuoret perinteisellä kohopainotekniikalla, johon voimme lisätä pientä luksusta folioinnilla. Kirjansitojamme valmistaa käsityönä myös uniikit hääkirjat ja valokuva-albumit.

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Letterpress eli kohopainetut hääkutsut, kortit ja kirjekuoret. Painamme paksulle 100% Cotton paperille uniikkeja painotuotteita. Lisätehosteena foliointi ja/tai preeglaus. Uutuutena meillä on valkoisen värin painaminen digipainolla. Saat upeita hääkutsuja vaikka mustalle paperille kustannustehokkaasti. Tai yhdistä digipainoa ja kohopainoa, esim. värikuvallinen kortti jossa kohopainatus tai foliointi.Teemme käsityönä myös hääkirjoja.

Missä?

Toimimme Forssassa

Mikä on parasta?

Me ideoimme, suunnittelemme ja toteutamme hääkutsut, kortit, kirjekuoret ja muut häämateriaalit, jotka on suunniteltu vain teille. Toki teemme myös asiakkaan omista tiedostoista, lue lisää kohopainamisesta: http://www.petepoika.fi/hyva-tietaa/

Meidän tyyli

Painoperinteitä kunnioittava, uniikki, erottuva, luxus, ympäristöystävällinen

Vinkki!

Tyylikäs hääkutsu – ensimmäinen mielikuva häistänne