Peilisali

Suomen legendaarisin palatsimainen juhlasali.

Peilisali on Suomen legendaarisin juhlasali ja 131 vuotisen historiansa aikana toiminut maamme ylellisimpien juhlien näyttämönä. Sisustukseltaan palatsimainen "Kämpin sydän" on ylellinen valinta häävenueksi - suuri kristallikruunu, kultainen sisustus ja marmoriset yksityiskohdat tekevät tilasta ainutlaatuisen upean. Peilisalin tunnelmaa voidaan muuttaa hääjuhlien mukaisesti mm. valaistuksella ja muulla koristelulla aina valoisasta säihkeestä illan tunnelmallisiin hetkiin. Juhlatila sijaitsee Hotel Kämpin 2. kerroksessa, Helsingin ydinkeskustassa ja soveltuu jopa 100 henkilölle.

Helsingin alue

Juhlatilat ja catering

Kysymykset & vastaukset

Peilisali on Hotel Kämpin yhteydessä toimiva juhlatila. Kämp tarjoaa ammattitaitoiset juhlatila- ja cateringpalvelut kymmenien vuosien kokemuksella. Lisäksi erikoispalveluina majoituspalvelut häävieraille, Kämp Span monipuoliset hoitolapalvelut, Kämpin floristipalvelu, yöruokamenu, painetut paikkakortit ja menukortit, plaseerauskartta, limousine- ja muut kuljetuspalvelut, hääkuvauspalvelut, esiintyjäpalvelut ja hääsuunnittelijapalvelut.

Peilisali sijaitsee Hotel Kämpin yhteydessä, Helsingin ydinkeskustassa Esplanadin varrella.

Voit olla Hotel Kämpiin yhteydessä niin puhelimitse kuin sähköpostitse - tapaamme mielellämme myös kasvotusten ja käymme tarkemmin läpi juhlatoiveesi. Kokous- ja juhlavaraukset: 09 5840 9520 / events@hotelkamp.com

Peilisalin palvelut ovat vuosien aikana hioutuneet todelliseksi viiden tähden kokemukseksi: ylelliset tilat, fine dining -ruokaelämys, ainutlaatuinen palvelukulttuuri sekä kokonaisvaltainen palvelutarjonta ylittävät odotukset ja tekevät juhlasta täydellisen.

Laadukas, elegantti, arvokas, rauhallinen ja huomaavainen.