Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Pastelligrafia

Paperituoteunelmista totta

Pastelligrafia toteuttaa häihin paperituotteet aina kutsuista paikkakortteihin ja kaikkeen siltä väliltä! Rentous, värit ja persoonallisuus kuvaavat meitä täydellisesti!

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Pastelligrafia tarjoaa ihania häiden paperituotteita koko Suomeen vuoden ympäri! Tämä yhden naisen pienyritys tekee hääpaperituoteunelmista totta hääpareille ympäri Suomen. Erityisesti moderni kalligrafia, upeat värit sekä out of the box-ajattelu kuuluvat Pastelligrafian sydämeen. Paperituotteet suunnitellaan asiakkaan toiveiden mukaan yksilöllisesti! Hääkutsut, Save the date-kortit kirjekuorineen, sekä hääpäivänä kattaukseen tarvittavat menut ja ohjelmat, paikkakortit sekä suuremmat kylttituotteet onnistuvat kaikki saman katon alta.

Missä?

Yritys toimittaa tuotteita postitse kaikkialle Suomeen, mutta kotitoimisto sijaitsee Helsingissä.

Mikä on parasta?

Pastelligrafian estetiikkaan sopii out of the box-ideat ja persoonalliset valinnat. Iloiset, raikkaat sekä hempeyttä huokuvat värit ovat ihan meidän lemppareita paperituotteissa. Täällä ei ujostella vaan tehdään mieluusti juuri niitä valintoja, joita hääparilla on mielessä. Suunnittelemme yhdessä asiakkaan kanssa heidän häidensä tunnelmaa ja pariskuntaa itseään kuvaava kokonaisuus, joka kattaa kaikki häihin liittyvät ja juhlapäivänä näkyvät, mieleenpainuvat sekä persoonalliset paperituotteet.

Meidän tyyli

Raikas Rohkea Rento Värikäs Persoonallinen

Palkinnot

Vuoden Uusi Hääyritys 2024 VOITTAJA (Kilpailun järjestää Love me do Winter Fair ja Häät-lehti) Vuoden Häävaikuttaja-finalisti (Valitsijana Häät-lehti ja Häät.fi, Suomen Hääsuunnittelijat Ry ja Love me do Wedding Fair) Vuoden hääpalvelu 2023-kilpailun finalisti (Kilpailun järjestää Love me do Winter Fair ja Häät-lehti) Hääkattauskilpailun 2. sija (Love me do Autumn Fair 2023)

Vinkki!

Hääsuunnittelubuugi voi olla välillä kateissa, joten suunnitelkaa häitä silloin kun se inspiroi ja on kivaa! Harvoin suunnittelusta nauttii jos se tuntuu pakkopullalta.