Pastelligrafia

Ilolla kalligrafiaa häätuotteisiin

Pastelligrafia toteuttaa häihin paperituotteet aina kutsuista paikkakortteihin ja kaikkeen siltä väliltä! Rentous, värit ja persoonallisuus kuvaavat meitä täydellisesti!

Kaikkialla Suomessa

Hääkutsut ja hääkoristeet

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Pastelligrafia tarjoaa ihania häiden paperituotteita koko Suomeen vuoden ympäri! Erityisesti moderni kalligrafia, upeat värit sekä selkeät graafiset elementit inspiroivat. Paperituotteet suunnitellaan asiakkaan toiveiden mukaan aina Save the date-korteista ja kutsuista kirjekuorineen hääpäivänä tarvittaviin kyltteihin sekä menuihin ja ohjelmiin paikkakortteja unohtamatta.

Missä?

Yritys toimittaa tuotteita postitse kaikkialle Suomeen, mutta kotitoimisto sijaitsee Helsingissä.

Mikä on parasta?

Pastelligrafian estetiikkaan sopii iloiset, raikkaat sekä hempeyttä huokuvat värit sekä tietynlainen rentous ja ilottelu paperituotteissa. Täällä ei ujostella vaan tehdään mieluusti juuri niitä valintoja, joita hääparilla on mielessä. Suunnittelemme yhdessä asiakkaan kanssa heidän häidensä tunnelmaa ja pariskuntaa itseään kuvaava kokonaisuus, joka kattaa kaikki häihin liittyvät ja juhlapäivänä näkyvät, mieleenpainuvat sekä persoonalliset paperituotteet.

Meidän tyyli

Raikas Iloinen Rento Värikäs Persoonallinen

Palkinnot

Vuoden hääpalvelu 2023-kilpailun finalisti! (Kilpailun järjestää Love me do Winter Fair ja Häät-lehti)

Vinkki!

Hääsuunnittelubuugi voi olla kateissa, joten suunnitelkaa häitä silloin kun se inspiroi ja on kivaa! Harvoin suunnittelusta nauttii jos se tuntuu pakkopullalta.