Paperstars - Hääkutsut ja hääkoristeet - Kaikkialla Suomessa

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Paperstars

ihanat ja monipuoliset räätälöidyt paperistot

Ihanat, näyttävät ja uniikit häiden ja juhlien paperituotteet: muotoonleikatut kortit ja koristeet, vahasinetit, pöytäkonfetit, monogrammit, omat postimerkit ja kuoret, kyltit sisälle ja ulos...

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Häiden ja juhlien tyyli ja värimaailma sekä juhlapaperistot, vahasinetit ja muut tuotteet, tarvittaessa jopa teemasta alkaen, suunnitellaan aina yksilöllisesti ja tilaajan toiveiden mukaan. Voit tilata painotuotteet täysin valmiina tai vain suunnittelun ja originaalit, jos haluat hoitaa painatukset itse. Voit ottaa vain yhden tuotteen tai laajemman paketin, aivan tarpeesi mukaan. Myös monogrammit ja konfetit räätälöidään aina haluttuun teemaan sopivaksi ja voit ostaa niitä myös erikseen, vaikka olisitkin hoitanut juhlasi suunnittelun ja paperiston hankinnan muualta.

Missä?

Toimialueena koko Suomi ja palvelua tarvittaessa myös ulkomaille. Valmiiden painotuotteiden toimituksessa ulkomaille saattaa olla rajalliset mahdollisuudet.

Mikä on parasta?

Isojen kokonaisuuksien hallinta täydentyy loppuun hiotuilla yksityiskohdilla. Pitkäaikainen graafisen suunnittelun kokemus, materiaalien ja painotekniikoiden monipuolinen tuntemus, innovatiivisuus ja uuden luominen sekä ystävällinen asiakaspalvelu ovat toimintamme lähtökohdat.

Meidän tyyli

Monipuolinen, innovatiivinen, asiantunteva, ystävällinen, luotettava.

Palkinnot

Paras palkinto on tyytyväinen asiakas :).

Vinkki!

Kysy rohkeasti mitä vaan, hulluimmatkin toiveet ovat lähes poikkeuksetta toteutettavissa.