Paperstars

uniikit monogrammit, paperistot ja konfetit

Luodaan yhdessä teille häiden ja juhlien yksilölliset paperituotteet, pöytäkonfetit, vahasinetit, räätälöidyt monogrammit ja postimerkit sekä kyltit ja koristeet.

Kaikkialla Suomessa

Hääkutsut ja hääkoristeet

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Häiden ja juhlien tyyli ja värimaailma sekä juhlapaperistot, vahasinetit ja muut tuotteet, tarvittaessa jopa teemasta alkaen, suunnitellaan aina yksilöllisesti ja tilaajan toiveiden mukaan. Voit tilata painotuotteet täysin valmiina tai vain suunnittelun ja originaalit, jos haluat hoitaa painatukset itse. Voit ottaa vain yhden tuotteen tai laajemman paketin, aivan tarpeesi mukaan. Myös monogrammit ja konfetit räätälöidään aina haluttuun teemaan sopivaksi ja voit ostaa niitä myös erikseen, vaikka olisitkin hoitanut juhlasi suunnittelun ja paperiston hankinnat muualta.

Missä?

Toimialueena koko Suomi ja palvelua tarvittaessa myös ulkomaille. Valmiiden painotuotteiden toimituksessa ulkomaille saattaa olla rajalliset mahdollisuudet.

Mikä on parasta?

Isojen kokonaisuuksien hallinta täydentyy loppuun hiotuilla yksityiskohdilla. Pitkäaikainen graafisen suunnittelun kokemus, materiaalien ja painotekniikoiden monipuolinen tuntemus sekä innovatiivisuus ovat perusta laadukkaalle suunnittelutyölle sekä antaa varmuutta mm. painotuotteiden ja kylttien sekä muun materiaalin hankinnoissa.

Meidän tyyli

Monipuolinen, innovatiivinen, asiantunteva, ystävällinen, luotettava.

Palkinnot

Paras palkinto on tyytyväinen asiakas :).

Vinkki!

Kysy rohkeasti mitä vaan, hulluimmatkin toiveet ovat lähes poikkeuksetta toteutettavissa.