Paperstars

uniikit ja tyylikkäät paperistot ja konfetit

Kuva Paperstars

Luodaan yhdessä teille häiden ja juhlien yksilölliset paperituotteet, pöytäkonfetit, vahasinetit, räätälöidyt monogrammit ja postimerkit sekä kyltit ja koristeet.

Kaikkialla Suomessa

Hääkutsut ja hääkoristeet

Kysymykset & vastaukset

Häiden ja juhlien tyyli ja värimaailma sekä juhlapaperistot, vahasinetit ja muut tuotteet, tarvittaessa jopa teemasta alkaen, suunnitellaan aina yksilöllisesti ja tilaajan toiveiden mukaan. Voit tilata painotuotteet täysin valmiina tai vain suunnittelun ja originaalit, jos haluat hoitaa painatukset itse. Voit ottaa vain yhden tuotteen tai laajemman paketin, aivan tarpeesi mukaan. Myös konfetit räätälöidään aina haluttuun teemaan sopivaksi ja voit ostaa niitä myös erikseen, vaikka olisitkin hoitanut juhlasi suunnittelun ja paperiston hankinnat muualta.

Toimialueena koko Suomi ja palvelua tarvittaessa myös ulkomaille. Valmiiden painotuotteiden toimituksessa ulkomaille saattaa olla rajalliset mahdollisuudet.

Ota yhteyttä sähköpostilla! Kerro toiveesi ja olen sitten yhteydessä sinuun.

Isojen kokonaisuuksien hallinta täydentyy loppuun hiotuilla yksityiskohdilla. Pitkäaikainen graafisen suunnittelun kokemus sekä materiaalien ja painotekniikoiden monipuolinen tuntemus antaa varmuutta mm. painotuotteiden ja kylttien sekä muun materiaalin teettämisessä.

Monipuolinen, innovatiivinen, asiantunteva, ystävällinen, luotettava.

Paras palkinto on tyytyväinen asiakas :).

Rohkeasti eteenpäin, hulluimmatkin ideat ovat usein toteutettavissa.