Pantin korukauppa - Sormukset ja korut - Kaikkialla Suomessa

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Pantin korukauppa

Kestävä ja laadukas valinta

Laadukkaat, huolletut second hand -korut Helsingin Pantin verkkokaupasta ja toimipisteistä. Tee yksilöllinen ja kestävä valinta.

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Kultaisia ja hopeisia second hand -koruja verkkokaupassa ja seitsemässä kaupungissa. Kaikki korut ovat huollettuja ja tarkastettuja.

Missä?

Verkkokauppamme toimii osoitteessa https://verkkokauppa.pantti.fi. Lisäksi meillä on kivijalkaliikkeitä Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Turussa, Tampereella, Porissa ja Jyväskylässä. Niistä löydät myös koruja, joita ei ole verkkokaupan valikoimassa. Kaikkien toimipisteidemme yhteystiedot löydät osoitteesta https://pantti.fi.

Mikä on parasta?

Maan laajimmasta valikoimasta löytyy koru jokaiseen makuun. Yksilöllistä etsivä on meillä oikeassa paikassa, sillä jokaista korua vain yksi kappale. Meiltä second hand -korun ostaminen on turvallista, sillä tuotteemme ovat korualan ammattilaisten tarkastamia huoltamia. Olemme myös ympäristöystävällinen toimija: second hand -koru säästää luontoa nykyisille ja tuleville sukupolville. Vanhimmat korumme ovat 1800-luvulta ja palvelevat käytössä vielä ainakin toisen mokoman ikävuosiaan.

Meidän tyyli

Yksilöllinen, luotettava, kestävä, monipuolinen, fiksu.

Vinkki!

Sormuksen valinnasta ei kannata stressaantua – maailmassa on niin paljon erilaisia, että jokaiselle löytyy varmasti mieleinen. Ja jos vuosien mittaan korumaku sattuu muuttumaan, on täysin luvallista hankkia tilalle toinen: rakkaus ei asu sormuksessa vaan sydämessä.