Pantin korukauppa

Kestävä ja laadukas valinta

Laadukkaat, huolletut second hand -korut Helsingin Pantin verkkokaupasta ja toimipisteistä. Tee yksilöllinen ja kestävä valinta.

Kaikkialla Suomessa

Vihkisormukset ja korut

Helsingin Pantti

Helsinginkatu 1
00500 Helsinki

Kysymykset & vastaukset

Kultaisia ja hopeisia second hand -koruja verkkokaupassa ja seitsemässä kaupungissa. Kaikki korut ovat huollettuja ja tarkastettuja.

Verkkokauppamme toimii osoitteessa https://verkkokauppa.pantti.fi. Lisäksi meillä on kivijalkaliikkeitä Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Turussa, Tampereella, Porissa ja Jyväskylässä. Niistä löydät myös koruja, joita ei ole verkkokaupan valikoimassa. Kaikkien toimipisteidemme yhteystiedot löydät osoitteesta https://pantti.fi.

Tule käymään, soita, lähetä sähköpostia tai ota yhteyttä Helsingin Pantin Instagramin tai Facebookin kautta – me vastaamme.

Maan laajimmasta valikoimasta löytyy koru jokaiseen makuun. Yksilöllistä etsivä on meillä oikeassa paikassa, sillä jokaista korua vain yksi kappale. Meiltä second hand -korun ostaminen on turvallista, sillä tuotteemme ovat korualan ammattilaisten tarkastamia huoltamia. Olemme myös ympäristöystävällinen toimija: second hand -koru säästää luontoa nykyisille ja tuleville sukupolville. Vanhimmat korumme ovat 1800-luvulta ja palvelevat käytössä vielä ainakin toisen mokoman ikävuosiaan.

Yksilöllinen, luotettava, kestävä, monipuolinen, fiksu.

Sormuksen valinnasta ei kannata stressaantua – maailmassa on niin paljon erilaisia, että jokaiselle löytyy varmasti mieleinen. Ja jos vuosien mittaan korumaku sattuu muuttumaan, on täysin luvallista hankkia tilalle toinen: rakkaus ei asu sormuksessa vaan sydämessä.