Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Päiväkummun Minna

Kaikkeni annan, jotta hääpari unohtaa kameran, keskittyy vain hetkiin; ne jäävät muistiin, ne tuovat kauneimmat kuvat. Dokumentaarinen hää-, perhe-, eläinkuvaus. TTD- ja perhekuvaukset maatilallani.

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Dokumentaariset hää-, perhe- ja lapsikuvaukset. Eläinkuvaukset ja etenkin niin, että kuvataan sekä ihmistä että eläintä. "Nainen ja hevonen"-kuvauksia varten kulkee mukanani varasto naisten juhlapukuja.

Missä?

Koko päivän hääkuvaukset koko Suomessa. Muut kuvaukset Etelä-Suomessa, matkakulut tarpeen mukaan (nettisivuiltani tästä lisää!).

Mikä on parasta?

Ymmärrän nykyihmisten kiireen ja tiukan aikataulun, sekä hää- että muissakin kuvauksissa, siksipä pyrin auttamaan kuvattaviani pysähtymään hetkeen, nauttimaan paikallaan olemisesta ja tekemättömyydestä. Kun kuvattavani nauttivat hetkestä ja/tai toisistaan, täydellisesti unohtaen kameran, koen saavuttaneeni tavoitteeni. Kaiken ammattitaitoni siis annan, jotta tuohon pääsemme, silloin ne elämänmakuisimmat ja ikimuistoisimmat kuvatkin syntyvät. Vanhalla maatilalla, kauniiden maisemien keskellä asuvana pystyn tarjoamaan pareille tai perheille ikimuistoisia retkipäiviä; välipalan, kissojen ja ponien ja koiran rapsuttelua, pientä nikkaroimista puukuurissa, kävelyä metsissä ja pelloilla. Samalla kuvaten. Myös TTD- eli "jäähyväiset morsiuspuvulle"-kuvaukset onnistuvat hyvin täällä luonani, hevosmallikin järjestyy seuraksi, joko täällä meillä tai sitten jossain luonasi.

Meidän tyyli

Kuvaajana, yrittäjänä ja ihmisenä olen välitön, huomioiva, hyväntuulinen, avulias ja sydämellinen.

Vinkki!

Kotonani Jokioisten Latovainiossa, Päiväkummun tilalla, saa järjestettyä morsiamen polttarit, tai häiden jälkeen TTD- eli "jäähyväiset morsiuspuvulle"-kuvaukset, tai hyvinvointipäivän ystävysten kesken. Kakkupöytä ja kevyt salaatti-/keittolounas, kuvauksia vanhassa talossamme, metsässä ja pelloilla, mahdollisesti hieroja tai kosmetologi tai yhteistä liikuntaa. Mitä nyt sitten vaan keksitäänkään!