Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Oriflame

Beauty by Sweden

Oriflame on jo yli 50 vuoden ajan antanut mahdollisuuden toteuttaa unelmia. Tarjoamme korkealaatuisia, turvallisia ja nykyaikaisia tuotteita sekä mahdollisuuden liittyä mukaan kauneuyhteisöön.

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Myymme luotettavia, turvallisia ja tehokkaita kosmetiikkatuotteita brand partneriemme kautta. Toimintamme tarjoaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden tulla osaksi kauneusalaa suosittelemalla ja myymällä korkealaatuisia Ruotsissa luotuja kosmetiikkatuotteita.

Missä?

Lue lisää Oriflamesta, tuotteista ja liittymismahdollisuudesta oriflame.fi -sivuilta.

Mikä on parasta?

Yli 50 vuoden kokemuksella kehitämme laadukkaita, helppokäyttöisiä ja tehokkaita tuotteita. Niiden takana on huipputiede ja omistautunut sekä uraauurtava tutkimus. Etsimme jatkuvasti parempia ratkaisuja ja tekniikoita luodaksemme innovatiivisia ja toimivia tuotteita sinua ja luontoa kunnioittaen.

Meidän tyyli

Ruotsalaisena kauneusbrändinä uskomme siihen, että kun näytät hyvältä ja voit hyvin, voit saavuttaa täyden potentiaalisi. Maailmanlaajuinen Oriflame-yhteisö toimii innolla hyvässä yhteishengessä. Tätä on Beauty by Sweden.