Oriflame

Beauty by Sweden

Kuva Camilla Åkrans

Oriflame on jo yli 50 vuoden ajan antanut mahdollisuuden toteuttaa unelmia. Tarjoamme korkealaatuisia, turvallisia ja nykyaikaisia tuotteita sekä mahdollisuuden liittyä mukaan kauneuyhteisöön.

Kaikkialla Suomessa

Kauneus ja kampaukset

Oriflame Oy

Itämerentori 2
00180 Helsinki

Kysymykset & vastaukset

Myymme luotettavia, turvallisia ja tehokkaita kosmetiikkatuotteita brand partneriemme kautta. Toimintamme tarjoaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden tulla osaksi kauneusalaa suosittelemalla ja myymällä korkealaatuisia Ruotsissa luotuja kosmetiikkatuotteita.

Lue lisää Oriflamesta, tuotteista ja liittymismahdollisuudesta oriflame.fi -sivuilta.

Tuotteitamme voi tilata verkkokaupastamme oriflame.fi. Voit liittyä mukaan kanta-asiakkaaksi tai brand partneriksi https://fi.oriflame.com/business-opportunity

Yli 50 vuoden kokemuksella kehitämme laadukkaita, helppokäyttöisiä ja tehokkaita tuotteita. Niiden takana on huipputiede ja omistautunut sekä uraauurtava tutkimus. Etsimme jatkuvasti parempia ratkaisuja ja tekniikoita luodaksemme innovatiivisia ja toimivia tuotteita sinua ja luontoa kunnioittaen.

Ruotsalaisena kauneusbrändinä uskomme siihen, että kun näytät hyvältä ja voit hyvin, voit saavuttaa täyden potentiaalisi. Maailmanlaajuinen Oriflame-yhteisö toimii innolla hyvässä yhteishengessä. Tätä on Beauty by Sweden.