Onnenkeksi - Juhlatilat ja catering - Kaikkialla Suomessa

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Onnenkeksi

Jaettuja hetkiä, halkaistuja keksejä

Onnenkeksit (erityisesti Love Edition- Onnenkeksi) sopivat häihin pöytälahjoiksi, tai muutoin yhdessä avattavaksi ja syötäväksi kahvin tai viinin avecina. Keskustelun luojana, punastuksen tuojana?

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Onnenkeksi on elämyksellinen elintarvike, jolla pitkät perinteet maailmalla. Tutkijoiden mukaan keksien syntymäpaikka on Japani. Onnenkeksit ovat tuttuja mm. jenkkileffoista, varsinkin kiinalaisten ravintoloiden jälkiruokana. Kiinassa onnenkeksit ovat kuitenkin lähes tuntemattomia. Onnenkeksi Oy tarjoilee suomalaisen, mutta samalla kansainvälisen tuotteen Onnenkeksi-Happy Cookies. Uutena tuotteena meillä on tulossa Love-edition Onnenkeksi (100 eri rakkausaiheista sisältöä suomi/englanti) Onnenkeksien sisällöt luovat myös luontevia keskusteluja entuudestaan toisilleen tuntemattomien ihmisten kesken tai aktivoivat puheen aiheita tuttujen kesken. - Suomi/Englanti - Laktoositon - Vegaaninen - Hygieeninen - Ei lisä- tai väriaineita - Keksismin puolesta

Missä?

Toimitukset ympäri Suomea.

Mikä on parasta?

Onnenkeksi on juuri se, mitä kaivataan joko avattavaksi ja keskustelun luojaksi juhlapöytään tai vieraiden mukaan muistoksi häistä ja kotiin avattavaksi. Onnenkeksit valmistetaan klassisen ja perinteisen reseptin mukaan. Käytössä ovat parhaat raaka-aineet ja keksit täyttävät täten korkeimmat laatuvaatimukset. Rapeaksi paistettu ja erikseen suljettu ilmatiivis yksittäispakkaus, pitää tuoreuden pitkään.

Meidän tyyli

- sosiaalinen - yhteisöllinen - hauska - uusi, mutta perinteinen

Vinkki!

Yksi vaihtoehto on vapauttaa tunnelmaa siten, että Onnenkeksit tarjoillaankin alkumaljojen yhteydessä luomaan keskustelua pöytäseurueen kesken.