Ompelimo Johanna Paatola

Vain lempivaatteita mittatilaustyönä!

Kuva Niina Piippanen

Eikö olisikin helppoa hankkia hääpuku niin, että vain kertoisit kaiken mistä pidät ja mitä inhoat ja tapaamisemme jälkeen suunnittelen ja valmistan sinulle mittatilaustyönä unelmiesi puvun? -Kyllä!

Jyväskylän alue

Hääpuvut ja asusteet

Toiminimi Johanna Paatola

Väinönkatu 28 A
40100 Jyväskylä

Kysymykset & vastaukset

"Vain lempivaatteita" tarkoittaa sitä, että kun valitset vaatteesi sen mukaan, missä sinulla on paras olo ja tunnet olosi mukavaksi ja upeaksi niin se rento ja upea olo näkyy päällepäin. Mittatilaustyö tarkoittaa, että piirrän sinulle henkilökohtaisen kaavan ja valmistan pukusi alusta lähtien käsityönä. Näin voit olla varma siitä, että puku istuu päällesi täydellisesti ja tarvittavat hienosäädöt ennen hääpäivää on helppo tehdä. Käsintehtyä pukua on myös helppo muokata jälkeenpäin. Jos haluat värjäyttää pukusi häiden jälkeen, kerro siitä jo alkutapaamisella, jotta värjäyksen voi ottaa huomioon jo kangasvalinnoissa.

Ompelimo Johanna Paatola sijaitsee keskellä Jyväskylän keskustaa, Väinönkadulla. Varaa aika tapaamiseemme joko puhelimella 0452316631 tai sähköpostilla info@ompelimojohannapaatola.fi.

Kerro ensimmäisessä yhteydenotossasi hääpukuun liittyvistä ajatuksistasi vapaasti omin sanoin. Sähköpostiyhteydenotossa on hyvä liittää mukaan kuvia esimerkkipuvuista, joista pidät ja jollaista haaveilet itsellesi. Sen jälkeen sovimme tapaamisen, jotta voimme keskustella lisää, selittää käsillä, piirtää luonnoksia ja hypistellä kankaita.

Saat minusta oman luottohenkilön hääpukuasioihisi. Voimme sopia sinulle parhaiten sopivat ajankohdat sovituksiin ja pukusi valmistumiseen. Olet koko ajan perillä pukusi edistymisestä ja voit tehdä muutoksia koristeluihin vielä loppumetreilläkin. Olen myös erittäin hyvä morsianten äitien sekä kaasojen vaatettaja!

Sinun persoonallista tyyliäsi ja kauneuttasi korostava.

Mieti millaisissa vaatteissa viihdyt parhaiten. Hääpukusi ei tarvitse olla valkoinen tai mekko, se voi olla ihan mitä vaan. -Niin persoonallinen kuin haluat, niin mukava kuin jumppavaatteet tai niin överi kuin pystyt kuvittelemaan. Valitse sellaista, jossa sinulle tulee paras fiilis. Rakkaasi tunnistaa sinut kyllä ja hän on valinnut jo sinut.