Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Ompelimo Johanna Paatola

Vain lempivaatteita mittatilaustyönä!

Eikö olisikin helppoa hankkia hääpuku niin, että vain kertoisit kaiken mistä pidät ja mitä inhoat ja tapaamisemme jälkeen suunnittelen ja valmistan sinulle mittatilaustyönä unelmiesi puvun? -Kyllä!

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

"Vain lempivaatteita" tarkoittaa sitä, että kun valitset vaatteesi sen mukaan, missä sinulla on paras olo ja tunnet olosi mukavaksi ja upeaksi niin se rento ja upea olo näkyy päällepäin. Mittatilaustyö tarkoittaa, että piirrän sinulle henkilökohtaisen kaavan ja valmistan pukusi alusta lähtien käsityönä. Näin voit olla varma siitä, että puku istuu päällesi täydellisesti ja tarvittavat hienosäädöt ennen hääpäivää on helppo tehdä. Käsintehtyä pukua on myös helppo muokata jälkeenpäin. Jos haluat värjäyttää pukusi häiden jälkeen, kerro siitä jo alkutapaamisella, jotta värjäyksen voi ottaa huomioon jo kangasvalinnoissa.

Missä?

Ompelimo Johanna Paatola sijaitsee keskellä Jyväskylän keskustaa, Väinönkadulla. Varaa aika tapaamiseemme joko puhelimella 0452316631 tai sähköpostilla info@ompelimojohannapaatola.fi. Alkuneuvottelu onnistuu myös whatsup-videopuheluna. Instagramissa löydät Ompelimo Johanna Paatolan nimellä @lempivaate. Facebookissa löydät Ompelimo Johanna Paatolan nimellä Ompelimo Johanna Paatola.

Mikä on parasta?

Saat minusta oman luottohenkilön hääpukuasioihisi. Voimme sopia sinulle parhaiten sopivat ajankohdat sovituksiin ja pukusi valmistumiseen. Olet koko ajan perillä pukusi edistymisestä ja voit tehdä muutoksia koristeluihin vielä loppumetreilläkin. Rakastan toteuttaa persoonallisia toiveita! Olen myös erittäin hyvä äitien sekä kaasojen vaatettaja! Jokainen valmistamani mittatilaushääpuku saa oman nimen ja syntymätodistuksen, josta käy ilmi tärkeät tiedot, esim pesuohjeet tai muokkausmahdollisuudet.

Meidän tyyli

Sinun persoonallista tyyliäsi ja kauneuttasi korostava. Ainutlaatuinen. Niin hillitty tai rohkea kuin haluat.

Vinkki!

Mieti millaisissa vaatteissa viihdyt parhaiten. Hääpukusi ei tarvitse olla valkoinen tai mekko, se voi olla ihan mitä vaan. -Niin persoonallinen kuin haluat, niin mukava kuin jumppavaatteet tai niin överi kuin pystyt kuvittelemaan. Valitse sellaista, jossa sinulle tulee paras fiilis. Rakkaasi tunnistaa sinut kyllä ja hän on valinnut jo sinut. Muista, että mittatilauksena juuri sinun vartalollesi tehty puku istuu aina paremmin kuin tehdasvalmisteinen standardikokoinen puku. Jos sinulla on ollut huonoja kokemuksia olkaimettomista puvuista, niin ne eivät vain olleet juuri sinun muotojesi mukaisia. Uskallan väittää, että osaan tehdä olkaimettoman korsettipuvun, joka pysyy päällä hyvin, vaikka olisit isorintaisempikin! Muista myös kertoa, jos haluat häiden jälkeen värjätä pukusi tai tehdä sille jotain muita muokkauksia. Silloin nämä seikat voidaan ottaa huomioon jo alkuvaiheissa.