Ompelimo hi honey - Hääpuvut, juhla-asut ja asusteet - Helsinki ja Uusimaa

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Ompelimo hi honey

Ompelimo hi honey on hää- ja juhlapukuihin erikoistunut korjausompelimo Helsingissä. Hi honeyn valikoimaan kuuluu myös vuokrattavat hunnut sekä mittatilauksena tehdyt hääasusteet.

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Ompelimo hi honey tarjoaa korjausompelua erikoistuen hää- ja juhlapukeutumiseen sekä hääasusteet mittatilauksena (esim. viitat, hunnut, rusetit). Ompelimon valikoimaan myös käsintehdyt vuokrattavat hunnut..

Missä?

Ompelimo sijaitsee Oulunkylässä, Helsingissä hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Mikä on parasta?

Palvelen aina asiakaslähtöisesti ja yksilöllisesti. Työ toteutetaan asiakkaan vision ja toiveiden mukaisesti hyödyntämällä omaa ammattitaitoani parhaimman mahdollisen lopputuloksen takaamiseksi. Haluan ylläpitää ompelimossa rentoa ilmapiiriä, johon jokainen toivotetaan tervetulleeksi juuri omana itsenään.

Meidän tyyli

Ompelimo hi honey on leikkisä, luova, ammattimainen ja osaava ompelimo. Inspiraatio ja luovuus on loputonta. Työn lopputulos tuo esiin ammattimaisuuden ja osaavan ompelijan.

Vinkki!

Paras hääsuunnitteluvinkkini on se, että muistaa suunnitellessa rentoutua. Vieraat eivät tiedä miten häiden kuuluisi olla tai mennä, joten heille jokainen lopputulos on "oikea", vaikka todellisuudessa kaikki menisi suunnitelmien ohi.