Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Oma rakkauslaulu

Tilaa rakkaallesi laulu – hitintekijöiltä.

❤️Yllätä rakkaasi ja tarjoa hänelle intiimi ja ikimuistoinen lahja. Anna Samuli Edelmannin ja Laura Närhen hitintekijöiden kirjoittaa teidän oma tarinanne tunteelliseksi rakkauslauluksi.

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Teemme räätälöityjä rakkauslauluja hääpareille. (Pariskuntien ohella palvelemme Suomen isoimpia pop- ja iskelmänimiä kuten Katri Helena, Anssi Kela, Laura Voutilainen). Miksi kirjoitamme rakkauslauluja? Jo pitkään artisteja haastatellessani ja kääntäessäni heidän juttujaan lauluiksi olen miettinyt, että jokainen ihminen ansaitsisi oman tarinansa ikuistetuksi lauluun. Sillä moni meistä kuvittelee, että oma tarina ei ole kertomisen arvoinen. (Itse kärsin huonosta itsetunnosta vuosikymmeniä ja ajattelin juuri näin.) Sitten törmäsin laulaja-lauluntekijä Mirkka Paajaseen. Mirkan tapa vangita teksteissään arjen pienet ja intiimit hetket sopi mielestäni oivallisesti koskettavien rakkauslaulujen tarinoiksi. Niin päätimme ruveta tekemään räätälöityjä rakkauslauluja, jotta hääparien ainutlaatuiset tarinat tulisivat kerrotuksi. Miten prosessi menee? Ensin haastattelemme parin. Sitten muotoilemme heidän tarinansa tekstiksi ja sävellykseksi. Kun biisi on äänitetty (Mirkalla on huikea ääni), pari saa kuulla sen ja kommentoida. Viimeisten viilausten jälkeen tuotetaan valmis kappale. Saat halutessasi omasta laulustasi 7 erilaista versiota: muun muassa se viedään Spotifyhin koko maailman kuultavaksi, ja kauniisti kehystetty nuotti toimii loistavana keskustelun herättäjänä juhlissa. Lisäksi parin niin toivoessa Mirkka tulee esittämään laulun häihin (vaikka ensimmäisen yhteisen tanssin taustalla) ja pohjustaa esityksen kertomalla laulun synnystä ja parin tarinasta. Takuulla tunteellinen hetki :) Rakkauslaulu on ainutlaatuinen lahja, sillä se sekä ylevöittää hääpäivän että kestää läpi elämän. On vaikea kuvitella romanttisempaa lahjaa kuin laulu, joka vangitsee teidän oman tarinanne, vai mitä?

Missä?

Toimimme tarvittaessa kaikkialla maassa. Lauluntekoprosessi alkaa asiakkaan haastattelulla, jonka voimme tehdä joko puhelimitse tai (pääkaupunkiseudulla) kasvokkain. Laulun esittäminen onnistuu missä vain häät järjestetäänkin.

Mikä on parasta?

Ikioma rakkauslaulu toimii paitsi koskettavana esityksenä juhlavieraille myös muistuttaa häiden jälkeisessä arjessa kaikesta siitä hyvästä, minkä varaan suhde rakentuu. On koskettavaa kuulla oma tarina lauluksi kirjoitettuna. (Jos annat laulun yllätyslahjaksi, varaudu kumppanisi yltiötunteelliseen reaktioon :)

Meidän tyyli

Me molemmat olemme tarinanarkkeja. Siksi on kutkuttavaa päästä kuulemaan teidän oma tarinanne ja muotoilemaan se kauniiksi ja mieleenpainuvaksi lauluksi.

Palkinnot

Olemme saaneet vuosien varrella pop- ja iskelmäartistien julkaisuista kulta- ja platinalevyjä (mm. Laura Närhelle tehtyä "Supersankaria" on striimattu miljoonia kertoja) sekä useita mainospalkintoja kampanjoihin tehdyistä lauluista. K-Supermarketille tekemäni "Se on tässä se rakkaus" on kerännyt lähes miljoona katsomiskertaa Youtubessa ja Lidlille tekemääni kappaletta "Sydän laulaa" esitetään ympäri maata häissä ja perhejuhlissa.

Vinkki!

Jos sinulla ei ole mahdollisuutta tilata omaa rakkauslaulua, tee sellainen itse! Opastan laulun kirjoittamiseen osoitteessa: https://www.youtube.com/watch?v=DMbQZUzotRg&t=378s