Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Olavinlinnan Ravintolat

Hinta-laatusuhde erinomainen!

Keskiaikainen Olavinlinna jykevine muureineen tarjoaa hääjuhlaanne upeat puitteet. Sen ravintolatilat on vanhaa kunnioittaen uudistettu, joten teidän ei tarvitse tinkiä nykyajan mukavuuksista.

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Olavinlinnan ravintolat taipuvat monenlaiseen tarpeeseen. Tiloja on pienemmille 20 hengen hääjuhlille idyllisessä Kellotornin alakerrassa aina 100 hengen juhlavaan Kuninkaansaliin asti. Intiimissä Linnantuvassa järjestyy 60 henkilön häät ja tilaa jää vielä orkesterillekin. On myös mahdollista vuokrata koko Linna, jolloin kaikki linnan ravintolatilat keskushalleineen on käytössänne. Tällöin tilaa on lähes 300:lle hengelle. Olavinlinna on Kansallismuseon käyntikohde ja se sulkeutuu asiakkailta vuodenajasta riippuen joko klo 16 tai klo 18. Tämän jälkeen varaamanne tila / tilat on kokonaan teidän käytössänne. Sopimuksen mukaan tila voidaan saada käyttöönne jo ennen linnan sulkeutumista muilta asiakkailta. Linnan kappelissa voidaan myös suorittaa vihkiminen. Näin ei mene siirtymiseen aikaa ja tunnelma on aivan ainutlaatuinen. Heinäkuussa Olavinlinnan valtaa Ooppera -juhlat. Muina kuukausina ympäri vuoden Linnan ravintolat terasseineen on kenen tahansa vuokrattavissa.

Mikä on parasta?

Olavinlinna ympäristöineen on kiistämättä yksi Suomen kauneimmista paikoista. Sen ravintolatilat ovat suunnattoman kauniita. Niissä jokainen häävieras tuntee kuninkaallisuutta ja juhlat ovat ikimuistoiset.

Meidän tyyli

- asiakaspalveluhenkinen - rento, mutta juhlava - ratkaisukeskeinen - suositteleva - joustava

Palkinnot

Olavinlinnassa on lähes 600 vuoden aikana tanssittu monet häät. Olemme saaneet todella paljon positiivista palautetta niin hääpareilta itseltään kuin heidän vierailtaankin.

Vinkki!

Can do - emme käsittele asioita ongelmina, kaikkeen löytyy varmasti ratkaisu!