Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Nuuksion Wäinölä

Unohtumattomat häät luonnonhelmassa

Vietä unohtumattomat häät Wäinölän hirsituvassa metsän keskellä, vain 40km Helsingistä. Kauttamme catering, teemahäiden ohjelmat ja majoitus vieressä rantahuvilassa.

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Tarjoamme juhlatilaa sekä valmiita hääpaketteja teemoin: viikingit, kalevala ja metsä. Juhlatila muuntuu intiimistä pienen porukan häistä tanssilattiaksi ja keskisuurten häiden venuuksi. Kesäaikaan ulkotiloja hyödyntämällä suuremmatkin häät ovat mahdollisia. Talvihäissä kylmyys ja pimeys unohtuu Wäinölän tulien ja kynttilöiden lämmössä. Juhlatilan yhteydessä voi varata myös meiltä majoituksen rantahuvilastamme Villa Paratiiisista 14 hengelle.

Missä?

Wäinölän juhlatila sijaitsee metsän siimeksessä 40 kilometrin päässä Helsingistä, aivan Nuuksion kansallispuiston naapurissa. Meille ei pääse julkisilla kulkuneuvoilla, joten kimppakyydit ovat suositeltava tapa saapua paikalle.

Mikä on parasta?

Tarjoamme uniikin kohteen, jonka vertaista ei tästä maasta löydy. Takuuvarmasti muistoja upeista tunnelmallisista häistä, joista kuvat tallentavat vain pienen osan. Haluatko päästä hääjärjestelyissä helpolla? Meiltä saat myös "all inclusive" paketin, joka kattaa kaiken juhlapaikalla cateringistä musiikkiin ja valokuvaukseen.

Meidän tyyli

Persoonallinen, ajaton, aito, luonnonmukainen, ainutlaatuinen

Vinkki!

Uskalla heittäytyä itseäsi kiehtovaan teemaan. Rohkaise häävieraatkin osallistumaan ja saatte upeat hetket tallennettua ikiajoiksi.