NorsuArt hääkutsut

Love & Cards

NorsuArt ikuistaa hääparin yksilöllisellä ja ilahduttavalla tyylillään piirtämällä heidän tarinansa tärkeän hetken hääkutsuihin, häiden muuhun painettuun materiaaliin, sekä kiitoskortteihin.

Helsingin alue

Hääkutsut ja hääkoristeet

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Hääkutsut, kiitoskortit ja kaikki muut hääpäivän painetut tuotteet, jotta tärkein juhlasi viestittää teidän näköistä tarinaa ja iloa. Palvelu on ympärivuotinen, ja siihen on hyvä varata kuukausi aikaa, jotta prosessi sujuu rennosti. Hääkutsujen teko lähtee liikkeelle kuvituksesta, ja kun se on valmis, kutsun teksti ja taitto seuraavat. Myös muut painomateriaalit on hyvä miettiä siinä vaiheessa. Paikkakortit on mahdollista tilata saman tien teksittöminä, tai sitten vasta kun häävieraat ovat ilmoittautuneet. Oheistuotteisiin kuuluu: menut, kartiot, ohjelmat, paikkakortit, kiitoskortit, julisteet, kyltit, tarrat, jne. Käy kurkkaamassa instagram-tiliäni messujen aikana, niin näet esimerkkejä tuotteista ja kuvituksista. Instagram: norsuartsy

Missä?

Ei ole väliä missä maailmankolkassa asut, sillä netin välityksellä saan tarvittavat tiedot kuvitusta varten. Kaikki painotyö on tehty Suomessa, ja posti kuljettaa tuotteet perille kotiovellesi. Jos asut ulkomailla, prosessiin kannattaa varata kuukausi enemmän aikaa. Itse asustelen pääkaupunki-Lohja akselilla, joten tapaaminenkin on mahdollista.

Mikä on parasta?

Parasta on, että ei ole välikäsiä tai kiemuroita. Minulla on prosessi joka on selkeä, ja ottaa teidän toiveet huomioon joka vaiheessa. Eli helppous on parasta, sillä olette suoraan kanssani tekemisissä. Myös se, että lopputuote on juuri sellainen, kuin haluatte. Siitä tulee osa suuren juhlanne tarinaa, eikä löydy mistään muualta samanlaista.

Meidän tyyli

Yksilöllinen, leikkisä, iloinen, humoristinen, herkkä

Vinkki!

Vietin omia häitäni 4 vuotta sitten. Juhlavalmistelut vaativat paljon ponnisteluja, sillä tyhjensimme navetan vintin juhlia varten, joka oli suuri urakka! Mutta mieleen jäi, että jos jokin koristelussa tai muussa ei ole ihan täydellinen, se ei haittaa. Se mikä jää mieleen on tunnelma, jonka luovat vieraat ja hääpari. Eli, jos jokin ei mene ihan niin kuin Strömsössä, antaa olla. Eli häävinkki: hyvä asenne koristaa parhaiten juhlan! (myös korona-aikana)