Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Ninja.fi

Tyylikkäät korut, jotka kruunaavat juhlasi!

Ninja.fi - kotimainen korujen ja asusteiden erikoismyymälä vuodesta 1983. Tyylikkäät korut eri tilaisuuksiin. Autamme löytämään sopivat korut ja asusteet. Tutustu verkkossa tai tule käymään myymälässä

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Meiltä Ninjasta löydät laadukkaita ja kauniita juhlakoruja eri tilaisuuksiin, kuten häihin, valmistujaisiin, syntymäpäiville ja muihin juhliin. Meiltä löydät kaiken tarvitsemasi, olit sitten morsian, kaaso, kutsuvieras tai juhlan järjestäjä. Valikoimamme sisältää kaiken tarvittavan: tiarat, korvakorut, kaulakorut, rannekorut ja hiuskorut eri väreissä ja tyyleissä, jotta löydät juuri sinulle sopivan korun jokaiseen tilaisuuteen. Lisäksi tarjoamme laajan valikoiman kampaustuotteita, jotka auttavat sinua luomaan kauniin ja tyylikkään kampauksen, joka täydentää asusi ja korujesi kokonaisuuden. Meiltä löydät myös erikoistuotteita eri vuodenaikoihin ja teemoihin sopiviksi tilaisuuksiksi. Esimerkiksi kesähäihin sopivat kevyet ja ilmavat korut ja kampaukset, kun taas talvihäissä voi olla sopivampaa käyttää kimaltavia ja hopeisia koruja ja tukevia kampauksia. Tutustu valikoimaamme verkkosivuillamme tai tule käymään myymälässämme, niin autamme sinua löytämään juuri sinulle sopivat korut ja kampaustuotteet!

Missä?

Juhlakorumme ovat saatavilla kaikkialla Suomessa verkkokauppamme kautta! Tutustu laajaan ja upeaan juhlakoruvalikoimaamme helposti ja kätevästi kotisohvaltasi käsin ja löydä täydellinen koru juhlaasi. Meiltä löydät kauniit ja laadukkaat tiarat, korvakorut, kaulakorut, rannekorut, hiuskorut ja kampaustuotteet eri tilaisuuksiin ja teemoihin sopivina. Jos kaipaat henkilökohtaista palvelua ja haluat tulla katsomaan juhlakoruja ja kampaustuotteita läheltä, löydät meidän myymälämme Helsingistä ja Hämeenlinnasta. Myymälöissämme saat ammattitaitoista ja ystävällistä palvelua, ja voit nähdä koruja ja kampaustuotteita paikan päällä. Meiltä saat myös henkilökohtaista neuvontaa juhlan teeman ja oman tyylin mukaan. Myymälöidemme tarkemmat sijainnit ja aukiolot löydät verkkosivuiltamme.

Mikä on parasta?

Parasta Ninja.fi verkkokaupassa on laadukkaiden ja kauniiden juhlakorujen ja kampaustuotteiden valikoima, joka auttaa sinua tekemään juhlastasi unohtumattoman. Meiltä löydät juuri sinulle sopivat korut eri tilaisuuksiin ja teemoihin, olit sitten morsian, kaaso, kutsuvieras tai juhlan järjestäjä. Valikoimamme kattaa kaikki juhlakorut aina tiaroista kaula-, korva-, ranne- ja hiuskoruihin, joista löydät varmasti juuri sinulle sopivat korut ja kampaustuotteet. Parasta meidän palveluissamme on myös nopea ja helppo verkkokauppa, josta löydät haluamasi korut ja kampaustuotteet edulliseen hintaan ja nopealla toimituksella. Lisäksi tarjoamme ammattitaitoista ja ystävällistä palvelua myymälöissämme, joissa voit kokeilla koruja ja kampaustuotteita ennen ostamista. Meiltä saat myös henkilökohtaista neuvontaa juhlan teeman ja oman tyylin mukaan.

Meidän tyyli

Eleganttia, tyylikästä, yksilöllistä, monipuolista ja ammattitaitoista.

Vinkki!

Paras häidensuunnitteluvinkkini hääpareille on keskittyä siihen, mikä on tärkeää juuri teille. Älkää yrittäkö miellyttää kaikkia muita, vaan keskittykää luomaan juuri sellainen juhla, josta molemmat unelmoitte. Muistakaa myös, että hääpäivä on teidän päivänne, joten nauttikaa siitä täysin rinnoin ja unohtakaa stressi. Suunnitelkaa ajoissa ja delegoikaa tehtäviä tarvittaessa, jotta voitte rentoutua ja nauttia juhlastanne täysillä. Ja lopuksi, muistakaa, että tärkeintä on rakkaus ja yhdessäolo, kaikki muu on vain ylimääräistä bonusta!