Niko Paulanne Photography - Hääkuvaus - Pirkanmaa

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Niko Paulanne Photography

Tallennan lämmöllä ja rakkaudella yhteisiä hetkiäsi upeiksi valokuviksi. Valokuviksi, joista voit löytää suukot, halaukset, katseet, hymyt, rakkaasi ja ystäväsi yhä uudestaan ja uudestaan.

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Tehtäväni on vain ja ainoastaan luoda upeita kuvia, jotka tallentavat tärkeät yhteiset hetkesi rakkaittesi kanssa. Palveluvaihtoehtoinani on palvelupaketteja sekä á la carte -tuntihinnat. Sinun hääpäiväsi hääkuvaus: koska kyseessä on Sinun juhlasi ja jokainen juhla on erilainen, haluaisin tuntea Sinut paremmin. Pidätpä hääsi missäpäin maailmaa tahansa, niin suunnitellaan yhdessä Sinun Hääpäiväsi Hääkuvaus juuri sellaiseksi kuin Sinä sen haluat! Kaikkiin hääkuvauspalvelupaketteihini kuuluu todella upea Luxus Hääkuvakirja, kihlajaiskuvaus, oma verkkogalleria, konsultaatio sekä tilaamasi kuvat digitaalisessa muodossa omassa puhelin- ja tablet-sovelluksessa eli -appissa. Boudoir-kuvaus: boudoir-kuvaus, huomenlahja-kuvaus, secret box -kuvaus. Rakkaalla lapsella on monta nimeä. Boudoir kuvia annetaan huomenlahjakuviksi hääyön jälkeisenä aamuna, syntymäpäivä- ja joululahjoiksi tai boudoir kuvat otetaan aivan muistoksi itselle. Boudoir kuvia ottavat aivan tavalliset naiset, ei vain pitkät missimittoihin mahtuvat naiset vaan myös XXL- ja XXS-kokoiset, pitkät ja lyhyet, vanhat ja nuoret. Boudoir kuvat ovat yleensä hyvin kuvaajansa näköisiä, mutta yleisesti kuvissa on tarkoitus antaa klassisen kaunis ja tyylikäs kuva lahjan antajasta. Romanttinen kuva itsestä on erittäin mieluisa ja herkkä lahja sekä tapa kertoa rakkaudesta. Yhdessä rakkaudella kuvaus: yhteisen matkanne ikuistaminen on minulle erittäin tärkeää. Koska kyseessä on juuri Teidän matkanne ja jokainen matka on erilainen, haluaisin tuntea Teidät paremmin. Suunnitellaan Yhdessä Rakkaudella – Kuvauksesi juuri sellaiseksi kuin Sinä sen haluat! Tämä vaihtoehto sopii myös sinulle, jos haluat upeat hääpotretit miljöössä!

Missä?

Niko Paulanne Photography kuvaa missäpäin maailmaa haluattekin.

Meidän tyyli

Lämpöä, rakkautta, yhteisiä hetkiä

Vinkki!

Kun olet tehnyt hääaikataulusi, laita jokaiseen siirtymiseen tai matkaan aikatauluun extra 15min lisää vaikka matka kestäisi 5min. Näin päivän aikana aina tapahtuva joku pieni myöhästyminen ei sotke koko päivän aikataulua!