NIIN JUST Design Studio

Uniikit häätuotteet modernin käsityöläisen kynästä

Modernit kalligrafiset tuotteet suureen päivääsi. Toteutamme ajatuksella häiden paperituotteet sekä juhlapaikan kyltit ja tekstisomisteet. Kysy lisää sähköpostitse hello@niinjust.fi!

Porin alue

Hääkutsut ja hääkoristeet

NIIN JUST Design Studio


Kysymykset & vastaukset

Rakastamme häitä ja juhlia! Suunnittelemme juhliisi yhdenmukaisen kokonaisuuden aina Save the Date -korteista juhlapaikan materiaaleihin ja kiitoskortteihin asti. Emme ole myöskään unohtaneet käsistään käteviä askarteluihmisiä - heille voimme tarjota esimerkiksi sähköpostiin toimitettavan uniikin häälogon, jota voi käyttää häämateriaaleissa oman näkemyksen mukaan.

Tarjoamme palveluitamme Porista käsin koko Suomeen. Yhteydenpito sujuu kätevästi puhelimen ja sähköpostin sekä tarvittaessa videopuheluiden välityksellä. Valmiit tuotteet lähetetään asiakkaalle.

Meihin saa parhaiten yhteyden sähköpostilla hello@niinjust.fi. Laita viestiä ja kerro miten voimme palvella!

Tekstaamme käsin täysin uniikit hää-ja juhlatuotteet. Tavoitellun lopputuloksen mukaan tekstit toteutetaan perinteisesti kalligrafiaterällä ja siveltimellä tai modernein menetelmin iPad-tabletilla. Tekstit muokataan painotuotteiksi tietokoneella. Osa tuotteistamme on saatavilla perinteisten materiaalien lisäksi sähköpostiinne saapuvina digitaalisina tiedostoina. Tästä esimerkkinä on kätevästi vaikka Whatsapp-sovelluksella lähetettävät Save the Date -kortit.

Minimalistinen, klassinen, lämminhenkinen, ainutlaatuinen, yksilöllinen

Yhtenäiset ja laadukkaat tuotteet antavat juhlistanne viimeistellyn kuvan ja kruunaavat ikimuistoisen päivänne.