Nights of Northern Lights

Tunne arktisen luonnon rauha

Kuva Marita Ansamaa

EU:n ja Suomen pohjoisin lemmiskelypaikka. Ihana luonnonrauha ja karun kaunis luonto. Varaa unelmien matkasi ja tunne rakkaasi kanssa kuinka luonto tulee iholle.

Lapin alue

Häämatka

Nights of Northern Lights Oy

Nuorgamintie 4475
99990 Nuorgam

Kysymykset & vastaukset

Tarjoamme laadukasta ja monipuolista majoitusta keskeltä arktista Lapin luontoa ja vuokraamme aktiviteettivälineitä monenlaiseen liikkumiseen ja tekemiseen. Nuorgam on hieno kohde matkailla jokaisena vuodenaikana, ja Lapin luonto tarjoaa tekemistä ja nauttimista kaikille aisteille. Suomen pohjoisin AuroraHut iglu keskellä ei mitään, mutta kuitenkin keskellä upeita tuntureita, on ainutlaatuinen kohde, josta saatu asiakkaiden palaute on ollut mykistävää. Tämä pitää jokaisen kokea - edes kerran elämässä! Kolme muuta mökkiämme sijaitsee aivan Tenojoen rannalla. Aurora-mökki on ihanteellinen pariskunnille tai pienelle perheelle. Aurora mökki on hienolla paikalla, ja sen ikkunoista avautuu näyttävät maisemat Tenojoelle ja Norjan tuntureille. Mökin terassilla on lämmin allas, jossa kelpaa rentoutua ihaillen revontulia, tähtitaivasta tai virtaavaa jokea. Lomatalo sopii hyvin myös perheille tai kaveriporukalle. Lomatalosta on näkymät joelle, ja Lomatalo on vastikään sisustettu viihtyisäksi. Talon saunassa on aina valmis kiuas ja uutena myös poreallas talon terassilla, josta voi katsella luonnon kauneutta ja mm. revontulia. Tenon Temppeli on mahtava kelomökki, joka sijaitsee myös Tenon rannalla ja on hyvä vaihtoehto suuremmalle porukalle. Tässä mökissä on erityinen Lapin erätunnelma, vaikka mökki onkin kaikilla nykyaikaisilla mukavuuksilla varustettu. Mökin pihassa on erillinen saunarakennus ja puilla lämpiävä kiuas. Upealla paikalla sijaitseva mökki, jossa kelpaa viettää erilaisia lomia kaveriporukan kesken.

Nuorgam on Suomen ja EU:n pohjoisin kylä

Sähköpostilla nights.northernlights@gmail.com, some -kanavien kautta ja soittamalla numeroon 0440159777.

Mieli rauhoittuu ja aika pysähtyy tämän upean luonnon keskellä, jossa et kaipaa muita aktiviteetteja ympärillesi. Nuorgam on idyllinen pikkukylä, jossa saat taatusti ajan kulumaan ilman kotiin haikailua.

- Arktisuus - Rauha - Uskomaton luonto - Luksus - Ainutlaatuisuus