Nights of Northern Lights - Häämatka - Lappi

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Nights of Northern Lights

Tunne arktisen luonnon rauha

EU:n ja Suomen pohjoisin lemmiskelypaikka. Ihana luonnonrauha ja karun kaunis luonto. Varaa unelmien matkasi ja tunne rakkaasi kanssa kuinka luonto tulee iholle.

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Tarjoamme ainutlaatuista ja elämyksellistä majoitusta keskellä arktista Lapin luontoa ja vuokraamme aktiviteettivälineitä monenlaiseen liikkumiseen ja tekemiseen. Nuorgam on hieno kohde matkailla jokaisena vuodenaikana, ja pohjoisen luonto tarjoaa tekemistä ja nauttimista kaikille aisteille. Suomen pohjoisin AuroraHut iglu, keskellä ei mitään, mutta kuitenkin keskellä upeaa Nuorgamin luontoa, on ainutlaatuinen kohde, mistä saatu asiakkaiden palaute on ollut mykistävää. Tämä pitää jokaisen kokea - edes kerran elämässä! Mökkimme, caravan-alueemme ja muut majoituskohteemme sijaitsevat aivan Tenojoen rannalla. Aurora-mökki on ihanteellinen pariskunnille tai pienelle perheelle. Aurora mökin ikkunoista avautuu näyttävät maisemat Tenojoelle ja Norjan tuntureille. Mökin terassilla on lämmin poreallas, jossa kelpaa hieroa lihaksia ja rentoutua ihaillen revontulia, tähtitaivasta tai virtaavaa jokea. Villa Arktika sopii hyvin pariskunnille, perheille tai kaveriporukalle. Arktikasta on näkymät joelle, ja se on vastikään sisustettu viihtyisäksi. Tulikivi-takan lämmössä on mukava fiilistellä vaikka makkaraa paistaen. Talon saunassa on aina valmis kiuas ja uutena myös poreallas talon terassilla, josta voi katsella luonnon kauneutta ja mm. revontulia. Luksusvaunu Astella on upea elämys pariskunnille tai pienelle perheelle. Vaunu on omalla terassilla ja terassikalusteilla varustettu ja siitä käsin on hieno katsella Tenojoen virtausta ja Norjan tuntureita vastarannalla. Vaunun sisustus on moderni ja täysin varustellusta keittiöstä löytyy kaikki tarpeellinen sekä vuoteet ovat erittäin mukavat nukkua. Knaus-vaunu sijaitsee Astella-vaunun vieressä ja se on myös mukavilla vuoteilla varustettu, uusi vaunu, omalla terassilla terassikalusteineen, hienojen näkymien äärellä. Knausiin mahtuu nukkumaan perhe ja myös lemmikit ovat tervetulleita. Tenon Temppeli on mahtava kelomökki, joka sijaitsee myös Tenon rannalla ja on hyvä vaihtoehto suuremmalle porukalle. Tässä mökissä on erityinen Lapin erätunnelma, vaikka mökki onkin kaikilla nykyaikaisilla mukavuuksilla varustettu. Mökin pihassa on erillinen saunarakennus ja puilla lämpiävä kiuas. Upealla paikalla sijaitseva mökki, jossa kelpaa viettää erilaisia lomia kaveriporukan kesken. Annin mökki ja Selman kammi ovat varattavissa kesäkaudella ja ne sijaitsevat Tenojoen törmällä ja ovat tilavia hirsimökkejä kaikkine varusteineen eri kokoisille porukoille.

Missä?

Nuorgam on Suomen ja EU:n pohjoisin kylä

Mikä on parasta?

Meillä koet ainutkertaisia elämyksiä, rentoudut ja saat luksusta lomaan. Mieli rauhoittuu ja aika pysähtyy Nuorgamin upeassa luonnossa sekä kohteissamme, joissa et kaipaa muita aktiviteetteja ympärillesi. Nuorgam on idyllinen pikkukylä, jossa saat taatusti ajan kulumaan ilman kotiin haikailua. Asiakkailtamme saadun palautteen perusteella voimme taata, että sinäkin viihdyt kohteissamme!

Meidän tyyli

- Arktisuus - Rauha - Uskomaton luonto - Luksus - Elämykset - Ainutlaatuisuus