Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Namitupa

Käsityönä valmistetut karamellit & palkitut salmiakit kruunaavat karkkibuffetin ja ovat varmasti mieleisiä vieraslahjoina ja muistamisina! Monipuolinen valikoima ja mahdollisuus räätälöintiin.

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Kotimaiset käsityönä valmistetut karamellit kruunaavat niin juhlatarjoilut kuin ilahduttavat vieraslahjoina. Valikoimastamme löydät mm. sydämen mallisia tikkareita, irtokaramelleja sekä monipuolisen valikoiman lahjaksi sopivia pakkauksia. Myös tuotteiden räätälöiminen on mahdollista niin makujen, värien kuin etikettien ja pakkausten suhteen!

Missä?

Voit tilata vakiovalikoiman herkkuja verkkokaupastamme www.namitupa.fi. Kaikkiin yli 50€ tilauksiin 10% alennus. Toimitukset ympäri Suomen.

Mikä on parasta?

Aitoja ja herkullisia makuelämyksiä. Namituvan karamellit valmistetaan rakkaudella ja ammattitaidolla käsityöperinteitä kunnioittaen. Sokerimakeiset ovat myös vaivattomia tarjottavina ja lahjoina, sillä ne ovat gluteenittomia, maidottomia ja pääosin myös vegaanisia. Erikoisuutena valmistamme myös glykyrritsiinivapaita salmiakkeja. Kyseessä siis salmiakit, joissa ei ole lainkaan raskausaikana vältettävää ja verenpainetta kohottavaa salmiakeille tyypillistä glykyrritsiinihappoa. Tämä tietysti mausta tinkimättä! Muun muassa Salmiakki Finlandialla palkittu Rakkaussalmiakki on glykyrritsiinivapaa!

Meidän tyyli

Laadukas, Luotettava, Herkullinen, Uniikki, Pohjalaanen

Palkinnot

Salmiakki Finlandia 2017 - Rakkaussalmiakki/Salty Loves, Salmiakki Finlandia 2012 - Pöyröö Puluveri salmiakkijauhe

Vinkki!

Pienikin muistaminen ilahduttaa isosti ja herkkulahjoista tykätään aina! Esimerkiksi hääparin kuvalla koristetut namipakkaukset tai tikkarit ovat varmasti huomiota herättävä ja mieluinen vieraslahja!