Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Nagual

Anything but mainstream

Ainutlaatuinen paikka Tampereen ydinkeskustassa. Tunnelmallinen työhuone-myymälä vehreän Hämeenpuiston varrella. Kultasepät ja korumuotoilijat Jari ja Johanna kutsuvat sinut tutustumaan persoonalliseen ja inspiroivaan korumaailmaansa! Jos haet itsellesi jotain erilaista, vain sinulle tehtyä, aitoa ja korkealaatuista käsityötä, olet lämpimästi tervetullut Nagualiin!

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Suunnittelemme ja valmistamme käsityönä uniikkeja koruja. Materiaalit pääasiassa jalometallit ja erilaiset jalokivet ja makean- ja meriveden helmet.

Missä?

Tunnelmallinen työhuoneemme Tampereen Hämeenpuistossa on avoinna arkisin klo 10 - 17 ja lauantaisin klo 11 - 15. Mutta voimme myös tarvittaessa olla paikalla muinakin aikoina, jos niin sovitaan!

Mikä on parasta?

Tarjoamme asiakkaallemme korkealaatuista aitoa käsityötä. Vaikka koru olisi miten yksinkertainen, voimme pienillä yksityikohdilla tehdä siitä uniikin. Nagual on perustettu jo vuonna 2000, ja olemmekin valmistaneet lähes kaikkea näyttävistä hopearannekoruista erilaisiin jalokivi- ja helmikoruihin. Siis kokemusta riittää, ja se on kokonaan käytettävissänne! Tapaamme mielellämme sinut jotta voimme keskustella korutoiveestasi, ja tehdä oman ehdotuksemme. Mihinkään ei tarvitse sitoutua ennen kuin hinta-arvio on tiedossa! Meille olisi ilo ja kunnia saada suunnitella ja valmistaa Teille yksilölliset Kihla- ja vihkisormukset!!

Meidän tyyli

Rohkea, Expressiivinen, Ainutlaatuinen, Moderni, Koskettava

Vinkki!

Kannattaa tulla tutustumaan myös uniikin sormuksen mahdollisuuteen! Saatatte yllättyä iloisesti!