Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Muusikko Anna Katariina

Musiikkia ilolla ja herkkyydellä!

Olen laulaja-pianisti, jolta voit tilata häihin tunnelmallista ja viihdyttävää taustamusiikkia tai koskettavan esityksen ammattitaidolla toteutettuna. Myös duo-kokoonpanot mahdollisia!

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Tarjoan musiikkiesityksiä niin taustalle kuin ohjelmanumeroksi. Voitte tilata minut esiintymään vihkimistilaisuuteen kirkkoon tai muuhun juhlatilaan, tai luomaan tunnelmaa taustamuusikkona esimerkiksi juhlan ruokailun ajaksi. Esiinnyn myös duona pianistin, haitaristin ja kitaristin kanssa sekä triona pianistin ja viulistin kanssa, joten isompikin kokoonpano on halutessanne mahdollinen! Minulla on vuosien kokemus erilaisissa hääjuhlissa esiintymisestä, ja ohjelmistostani löytyy sekä herkkiä balladeja, tuttuja häävalsseja että iloista tilaisuuteen sopivaa jazzia ja poppia. Usein soittamiani biisejä ovat muun muassa Rakkauslaulu, Lupaan olla, All of Me sekä Let’s Do it (Let’s Fall in Love). Lisäksi laulan ranskaksi muun muassa Edith Piafia. Toteutan myös biisitoiveita, joten jos teillä on tärkeitä yhteisiä biisejä, niin opettelen niitä mieluusti! Hintahaarukka hääesiintymisilleni on yleensä noin 200–450 euroa, riippuen muun muassa keikan kestosta ja toivekappaleiden määrästä. Hinta ei sisällä mahdollisia matkakuluja.

Missä?

Asun Tampereella, mutta minua voi kysyä keikkailemaan minne vain Suomeen. Muun muassa pääkaupunkiseutu, Turun ja Jyväskylän alueet, Etelä-Pohjanmaa sekä Etelä-Savo ovat mahdollisia!

Mikä on parasta?

Olen läsnäoleva esiintyjä ja tuon juhlaanne lämpimiä tunteita ja tunnelmaa musiikin kautta. Hallitsen monia eri tyylejä ja laulan seitsemällä eri kielellä (suomi, englanti, ranska, portugali, ruotsi, italia ja espanja). Voimme yhdessä suunnitella musiikkiesitysten sisällön juuri teidän juhlaanne sopivaksi!

Meidän tyyli

Ammattimainen, taitava, iloinen, herkkä, juhlava.