Musta & Valkoinen

Musta & Valkoinen on valokuvaajien intohimosta v. 2010 syntynyt studio ja valokuvausyritys Helsingissä. Kokemuksemme sadoista hääpäivistä sisältyy jokaiseen häädokumentaariin jonka kuvaamme.

Helsingin alue

Hääkuvaus

Stadin Mustavalkoinen Oy

Johanneksentie 8 C LH7
00120 Helsinki

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Studio Musta & Valkoinen on perustettu vuonna 2010. Olemme päätoimisia valokuvaajia, valokuvaamme vuoden ympäri niin yrityksille kuin yksityishenkilöille. Meillä on oma huippuvarusteltu studio Viiskulmassa Helsingissä, ja pitkä kokemus Helsingin ja pääkaupunkiseudun vihki- ja juhlapaikoista.

Missä?

Suurin osa asiakkaistamme on pääkaupunkiseudulta, mutta arkistoistamme löytyy juhlakuvia niin Turusta, Tampereelta kuin sisä-Suomestakin. Matkustamme säännöllisesti kuvaustöihin, kesällä 2022 mm. Sysmä, Jurmo ja Tukholma olivat juhlapäivän kuvauspaikkoja.

Mikä on parasta?

Olemme päätoimisia valokuvaaja-yrittäjiä ja luotettava kumppani sekä suunnittelemaan että toteuttamaan hääkuvausten ideat. Kuvaamme idearikkaalla otteella ja kokemuksen tarjoamalla varmuudella. Hyvin varusteltu studio Helsingin keskustassa palvelee niin palavereita kuin kuvauksia joustavina kellonaikoina.

Meidän tyyli

Luonnollinen, idearikas, tyylikäs, ajaton, tunteellinen

Vinkki!

Itsenäisyyspäivän juhlasta tuttu kättelyjono jäi koronan myötä pois, ja se onkin parasta mitä juhlillenne voitte tehdä. Kättelyjono vei helposti 30-45 min juhlasta, eikä jonossa odottelu ole mukavaa vieraidenkaan mielestä. Laittakaa juhlapöytäänne kaksi tyhjää tuolia niin teillä on juttuseuraa pöydässänne piipahtavista vieraista koko illallisen ajan, ja onnittelut ovat kaikille henkilökohtaisemmat.