Musta & Valkoinen - Hääkuvaus - Helsinki ja Uusimaa

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Musta & Valkoinen

Musta & Valkoinen on valokuvaajien intohimosta v. 2010 syntynyt studio ja valokuvausyritys Helsingissä. Kokemuksemme sadoista hääpäivistä sisältyy jokaiseen häädokumentaariin jonka kuvaamme.

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Studio Musta & Valkoinen on perustettu vuonna 2010. Olemme päätoimisia valokuvaajia, valokuvaamme vuoden ympäri niin yrityksille kuin yksityishenkilöille. Meillä on oma huippuvarusteltu studio Viiskulmassa Helsingissä, ja pitkä kokemus Helsingin ja pääkaupunkiseudun vihki- ja juhlapaikoista.

Missä?

Suurin osa asiakkaistamme on pääkaupunkiseudulta, mutta arkistoistamme löytyy juhlakuvia niin Turusta, Tampereelta kuin sisä-Suomestakin. Matkustamme säännöllisesti kuvaustöihin, kesällä 2022 mm. Sysmä, Jurmo ja Tukholma olivat juhlapäivän kuvauspaikkoja.

Mikä on parasta?

Olemme päätoimisia valokuvaaja-yrittäjiä ja luotettava kumppani sekä suunnittelemaan että toteuttamaan hääkuvausten ideat. Kuvaamme idearikkaalla otteella ja kokemuksen tarjoamalla varmuudella. Hyvin varusteltu studio Helsingin keskustassa palvelee niin palavereita kuin kuvauksia joustavina kellonaikoina.

Meidän tyyli

Luonnollinen, tunteikas, ajaton, idearikas, tyylikäs

Vinkki!

Onnittelujonossa ei paljon kuulumisia ehditä vaihtaa jos sen haluaa pitää sujuvana - laittakaa siksi juhlapöytäänne kaksi tyhjää tuolia. Näin teillä on juttuseuraa pöydässänne piipahtavista vieraista koko illallisen ajan, ja onnittelut ovat kaikille henkilökohtaisemmat.