Morsiuspukuliike Birgitta

Tärkeään Juhlapäivääsi meiltä ammattitaidolla

Kuva Risto Niemelä

Meiltä löytyy laaja morsiuspukumallisto kaikissa hintaluokissa ja kaikenkokoisille morsiammille.Saat asiantuntevaa palvelua henkilökohtaisesti vuoden ammattitaidolla ja tunteella.Meiltä puvut morsiammille,sulhoille,kaasoille ja vieraille ja muokkaamme pukusi liikkeessämme sinulle sopivaksi. Morsiuspuvut morsiammille myynnissä ei vuokrausta.Sulhojen asut ovat kaikki myös vuokrattavissa, Frakit, Smokit, Saketit, Peruspuvut sekä erikoispuvut.

Ylivieskan alue

Hääpuvut ja asusteet

Morsiuspukuliike Birgitta

Torikatu 3 Lh 11
84100 YLIVIESKA

Kysymykset & vastaukset

Meiltä löytyy Morsius-ja juhla-asuja laaja mallisto erikokoisille naisille sekä miestenjuhla-asujen myynti/ vuokraus. Lisäksi kaikki oheistuotteet, hunnut, bolerot,hiuskorut,kengät ym. Miesten juhla-asut ovat kaikki vuokrattavissa, jos ei omaksi halua ostaa. , Frakit, Smokit, saketit, Peruspuvut sekä erikoisimmat miesten puvut.

Liikkeemme sijaitsee Ylivieskassa Uuden Torin kupeessa ihan keskustassa ja tarjoamme palvelujamme lähikuntiin ja koko suomeen.

Meille voit soittaa 040-6745449 tai laittaa sähköpostia morsiusasutbirgitta@gmail.com tai olla yhteydessä fb tai instan kautta tai tulla ihan suoraan liikkeeseen käymään. Hääpukujen sovituksiin varaa sovitusaika etukäteen, niin voimme palvella sinua ihan henkilökohtaisesti.

Tarjoamme asiakkaallemme täyden palvelun kokonaisuuden.Tullessasi sovittamaan pukuja, suosittelemme varaamaan sovitusajan ,jolloin voimme palvella sinua henkilökohtaisesti ja kiireettömästi.Meillä muokkaamme pukusi sinun vartalollesi sopivaksi täällä liikkeessämme.

Tunteellinen, iloinen, palveluhenkinen ja haluamme löytää sen täydellisen puvun asiakkaallemme.