Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Morsiuskimpputaulut - Kultainen Ruusu

Tyylikäs muisto häistänne

Kultainen Ruusu tekee morsiuskimpputaulut ammattitaidolla ja yksilöllisenä mittatilaustyönä, muistoksi hääpäivästänne. Voit valita morsiuskimppuusi lempikukkiasi, kaikkien kukkien kuivaus onnistuu, myös orgideat ja kallat siinä missä ruusut ja muut kukat. Hääyön ajaksi kimppu olisi hyvä laittaa viileään paikkaan esim jääkaappiin tai kylmiöön. Mikäli vietätte hääyön hotellissa, olisi hyvä sopia että saatte kimpun hotellin kylmiöön. Kimpun kuivauksesta kannattaa olla yhteydessä viimeistään heti häiden jälkeen, mielellään jo ennen hääpäivää. Morsiuskimpputaulu on hääpäivämuiston lisäksi myös tyylikäs kodin sisustuksen yksityiskohta, jonka kaunis kehys tuo hyvin esille. Toimitamme morsiuskimpputaulut kaikkialle Suomeen. Meille voit toimittaa morsiuskimpun kuivattavaksi miltä paikkakunnalta tahansa. Morsiuskimpputaulun voit antaa tai saada myös lahjaksi. Ole yhteydessä ja kysy lisää, vastaamme mielellämme kysymyksiisi!

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Morsiuskimpputaulut ammattitaidolla ja yksilöllisenä mittatilaustyönä, muistoksi hääpäivästänne.

Missä?

Toimitamme morsiuskimpputauluja kaikkialle Suomeen.

Mikä on parasta?

Morsiuskimpputaulu on hääpäivämuiston lisäksi myös tyylikäs kodin sisustuksen yksityiskohta, jonka kaunis kehys tuo hyvin esille.