Morsiamen itketys ja loitsut

Uniikki ja elämyksellinen polttari-idea!

Kuva A.O.Väisänen 1915, Finnish Heritage Agency, Suomalais-ugrilainen kuvakokoelma, Antellin kokoelmat

Morsiamen itketys on elämyksellinen, juureva ja koko polttariporukan yhteenkuuluvuutta lisäävä idea polttareiden ohjelmaksi. Sopii erinomaisesti morsiussaunan yhteyteen. Toiminta-alue on koko Suomi!

Helsingin alue

Polttarit

Tunnesukellus

Posliinikatu 2 A 5
00560 Helsinki

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Ennen vanhaan uskottiin, että morsiamen itku oli tarpeen, jotta avioliitosta tulisi onnellinen. Morsiamen itketys -työpaja pohjautuu hääitkuperinteeseen, mutta on sovellettu nykyaikaan. Työpajaan sisältyy etukäteen laadittu henkilökohtainen itku morsiamelle esitettynä: morsian saa sanat muistoksi. Johdatan hääitkuperinteeseen ja itkuvirsitekniikkaan, joten jokainen osallistuja oppii vapauttavan ja luovan tavan purkaa tunteita milloin vain. Jokainen saa vuorollaan muistella yhteisiä hetkiään morsiamen kanssa, iloja ja suruja, ja sanoittaa myös omia tunteitaan. Morsian saa itkeä ja vapautua aiemmista murheista ja sanoittaa myös mahdolliset pelot ja epävarmuudet. Haluttaessa johdatan myös loitsuperinteeseen ja annan joko loitsuopastuksen tai haluttaessa toimin loitsijana.

Missä?

Tulen tilauksesta mihin tahansa rauhalliseen paikkaan: kotiin, mökille, vuokratiloihin, esim. saunatiloihin, keskelle metsää tms. Toiminta-alueeni on koko Suomi.

Mikä on parasta?

Morsiamen itketys on uniikki, vapauttava, syvällinen ja elämyksellinen työpaja, joka lisää kaikkien osallistujien yhteenkuuluvuutta. Unohtumaton elämys, jota ei voi verratakaan muihin saatavilla oleviin polttariohjelmiin!

Meidän tyyli

Luottamuksellinen, syvällinen, aito, uniikki, elämyksellinen

Palkinnot

Ainutlaatuinen palvelu maailmassa!

Vinkki!

Kerro kaasolle omat toiveesi polttareiden suhteen!