Morris-timanttikorut

Morris is more

Kuva Morris Lindblom & Co

MORRIS-timanttikorut suunnitellaan ja valmistetaan yhdistäen viimeistä teknologiaa ja perinteistä käsityötä. Kaikki tilaustyöt ja laaja timanttikorumallisto huippulaadulla ja asiantuntevalla palvelulla järkevään hintaan suoraan timanttikoruvalmistajalta.

Turun alue

Vihkisormukset ja korut

Morris Lindblom & Co.

Maaherrankatu 16
20200 TURKU

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Suunnittelemme ja valmistamme timanttikoruja huippulaadulla. Meillä on hyvin laaja ja monipuolinen timanttikorumallisto, jota voidaan kuitenkin muokata asiakkaan toiveiden mukaan. Tarjoamme mahdollisuuden suunnitella kanssamme yhdessä täysin yksilöllinen timanttisormus tai valita vain laajasta mallistostamme. Teemme koruja asiakkaan omista suunnitelmista, linkeistä tai kuvista.

Missä?

Myymme timanttisormuksia ja muita timanttikoruja kaikkialle Suomeen, Pohjoismaihin ja kauemmaksikin, mm. Australiaan ja Yhdysvaltoihin. Tehtaanmyymälä on Turussa, jossa suunnitelemme ja valmistamme kaikki tuotteemme alusta loppuun.

Mikä on parasta?

Emme leiki olevamme taiteilijoita, alleviivaa itseämme, ratsasta hetkellisillä trendeillä, ylirahasta vanhalla nimellä tai ylimainostetulla brändillä. Meillä on aitoa koulutettua tietoa ja kattavaa kokemusta jalometalleista, jalokivistä sekä ajattomista timanttikoruista, mitä ei ole tarjolla missään muualla. Palvelumme on ystävällistä, henkilökohtaista, ammattitaitoista ja, ennen kaikkea, asiakasta kuulevaa. Tärkeintä meille on suunnitella ja valmistaa tarkalleen sellainen timanttisormus tai koru, josta asiakas unelmoi sekä valaa perustukset pitkälle ja luottamukselliselle asiakassuhteelle.

Meidän tyyli

Laadukas, ajaton, ystävällinen, yksilöllinen ja kiehtova.

Palkinnot

Morrikselle kilpailut ja palkinnot ovat olleet aina toisarvoisia emmekä ole kokeneet julkisuuden tavoittelua mieleiseksi. Laadukkaiden timanttikorujen suunnittelu, toteutus ja asiakaskeskeisen palvelun kehittäminen on ollut meille tärkeämpää. Morris Lindblom on kuitenkin valittu vuoden kultasepäksi (1993) ja sormuksemme äänestetty mm. kauneimmaksi hääsormukseksi Turussa (2016).

Vinkki!

#1. Et ole tusinakorun arvoinen #2. Älä tyydy kompromisseihin valitsemalla vain, mitä on tarjolla tai varastossa #3. Timantit ja kulta kestävät aikaa