Millainen Kukka - Hääkukat - Pirkanmaa

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Millainen Kukka

Millainen juhla – sellainen kukka.

Luon elämääsi kukkivia muistoja. Millainen Kukka on luova ja luonnonläheinen kukkapalvelu Lempäälästä luoksesi, jotta sinä voit kukoistaa elämäsi kauneimmissa hetkissä.

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

- Hääkukat: luonnollisuutta elämäsi kauneimpiin hetkiin, sydämellä suunnitellen, ammattitaidolla toteuttaen - Kukkaworkshopit

Missä?

Työhuoneeni sijaitsee Lempäälässä, Tampereen kupeessa. Toimin lähinnä Pirkanmaalla, mutta ajan myös kauemmas kukituskeikoille. Kysy ihmeessä lisää!

Mikä on parasta?

Olen floristi, puutarhuri ja puutarha-alan opettaja. Rakastan kukkia! Siksi olenkin työskennellyt niiden parissa kohta 20 vuotta. Tämä ala muuttuu jatkuvasti ja on ihana omaksua uutta ja soveltaa sitä omaan työhön. Minulle tärkeää on korostaa kukkien luonnollista kauneutta ja tuoda se elämäsi kauneimpiin hetkiin.

Meidän tyyli

Millainen Kukka on luonnollinen, iloinen, luova, lämmin ja elämänmakuinen.

Vinkki!

Kukkia suunnitellessa kannattaa lähteä liikkeelle värisävyistä ja tunnelmasta, ei niinkään tarkoitsa kukkalajikkeista. Näin floristi saa kiinni toiveistanne ja kukkien ammattilaisena osaa suunnitella juuri teidän tärkeimpiä hetkiä täydentävät kukat. Suunnittelu on myös vuoropuhelua ja moodboard on mainio työkalu tässä. Itse luon mielelläni Pinterest-taulun asiakkaalleni tapaamisemme pohjalta.